“Vuslat Yolculuğu”na Öğrencilerden Büyük İlgi

Eyüp Belediyesi’nin üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine verdiği 500 TL.’lik destek projesi devam ediyor

“Vuslat Yolculuğu”na Öğrencilerden Büyük İlgi
 “Vuslat Yolculuğu”na Öğrencilerden Büyük İlgi

 

Eyüp Belediyesi’nin üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine verdiği 500 TL.’lik destek projesi devam ediyor. Başkan Remzi Aydın, okulları ziyaret ederek hem öğrencilerle sohbet ediyor hem de onların eğitimine destek paylarını dağıtıyor.

Remzi Aydın, bugün Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi ve Haydar Akçelik Anadılu Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

Başkan Aydın, öğrencileri sadece maddi değil, kültür, sanat, spor ve sosyal alanlarda da desteklerini söyledi. Okul bahçesinde kurulan “Hızlı Trenle Eyüp’ten Mevlana’ya Vuslat Yolculuğu” standına öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, öğrencilere verilen bu desteği önümüzdeki yıllarda da sürdürüleceğini söyledi.

Öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Aydın, Mayıs ayı ile birlikte çeşitli organizasyonlarda öğrencileri buluşturacaklarını belirterek, “21 ayrı projemiz var. Her alanda sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Kültür, sanat, spor ve sosyal alanda elimizden gelen ne varsa sizler için bunları hayata geçireceğiz. Başarılı öğrencilerimizi çeşitli gezilerle ödüllendireceğiz. Tüm öğrencilerimize Vialand gezisi planladık. Hızlı trene bir çoğunuz binmemiş sanırım. Sizleri hızlı trenle Konya’ya götüreceğiz” dedi.

Öğrenciler de kurulan “Hızlı Trenle Eyüp’ten Mevlana’ya Vuslat Yolculuğu” standında ön kayıt için uzun kuyruklar oluşturdu. Yakın bir tarihte başlayacak proje için vatandaşlar da ön kayıtlarını Eyüp Belediyesi Beyaz Masa birimine yaptırabiliyorlar.

 

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209