SANCAKTEPE’DE ÖZGEN NAMA RÜZGARI

SANCAKTEPE’DE ÖZGEN NAMA RÜZGARI

SANCAKTEPE’DE ÖZGEN NAMA RÜZGARI
 Haydar Koçak/Ankara


Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama seçim kampanyasında vites büyüttü. Büyük bir milletvekili desteğini de arkasına alan Özgen Nama iki gün içinde arka arkaya 6 Mahallede Seçim İrtibat Bürosu açtı. Barış Yarkadaş, Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, Doç. Dr. Selin Sayek Böke, Dr. Ali Şeker, Hasan Baltacı, İlhan Cihaner ve Gürcan Dağdaş’ın katıldığı Seçim İrtibat Bürosu açılışlarında hem katılım, hem de coşku çok büyüktü. Sancaktepe’de Özgen Nama rüzgarı esti.
Diğer yandan Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama’nın seçim kampanyasına destek vermek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 4 Mart Pazartesi günü Sancaktepe’ye geliyor.

SANCAKTEP’NİN ÇAMURUNU BİLMEYENLER SORUN ÇÖZEMEZLER
Akpınar, Kemal Türkler, Merve, Mevlana, Sarıgazi ve Veysel Karani mahalleri Seçim İrtibat Büroları açılışlarında konuşan Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama şunları söyledi:
Eşit hizmet ve temiz siyaset için geliyorum. Ben Sancaktepe’nin bir çocuğuyum. Benim çocukluğum da, gençliğim de buralarda geçti. Buraların kırmızı çamurunda yoğruldum. Buranın çamurunu bilmeyenler, buraların tozunu yutmayanlar Sancaktepe’nin tapu sorununu çözemezler. 31 Mart’ta Belediye Başkanı olduğumda, tapu ve imar sorununu çözeceğim. İşssizlik ve yoksullukla mücadele edeceğim. Kooperatifler üzerinden satış marketleri kuracağız. Bizim çocuklarımız Kadıköy’e, Beşiktaş’a, Şişli’ye gitmek zorunda kalmayacaklar. Sancaktepe’de yaşam kalitesini yükselteceğiz, Sancaktepe’yi üniversite ile buluşturacağız… 
YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATMAK ELİMİZDE
Açılışlarda konuşan CHP İstanbul Milletvekili ve Anayasa Profesörü İbrahim Kabaoğlu, “Özgen Nama’nın söylemleri adil, eşit ve kent kültürünü öne çıkaran bir Sancaktepe’nin mümkün olduğunu gösteriyor” derken, İzmir Milletvekili ve ekonomist Doç. Selin Sayek Böke “ekonomik krizin bu kadar yükseldiği bir dönemde yoksullukla mücadele ancak sosyal demokrat belediyeler üzerinden yapılabilir, Özgen Nama’nın yoksullukla ve işsizlikle mücadele programı tam da bunu işaret ediyor ” dedi.
İstanbul Milletvekili ve Doktor Ali Şeker ise, “artık İstanbul’da da, Sancaktepe’de de bir dönemi kapatmak ve yeni bir dönem başlatmak gerekiyor” derken, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı “Türkiye’nin yeni bir döneme başlamasının yolu halkçı ve kamucu bir anlayışı hakim kılmaktan geçiyor” vurgusu yaptı.

Eski İstanbul Milletvekili ve PM üyesi İlhan Cihaner “iktidar kendi çaresizliğini, çözüm üretmek yerine siyasi söylemlerle perdelemeye çalışıyor, kırgınlıkları, küskünlükleri 31 Mart sonrasına bırakıp artık bir dönem kapatmak gerekiyor” derken, Eski İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, "Nedense artık anketleri güvenilmez buluyorlar. Çünkü anket sonuçları artık istedikleri gibi gelmiyor. Anket sonuçlarını gördükçe panikliyorlar" dedi.
KILIÇDAROĞLU SANCAKTEPE’DE
Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama’nın seçim kampanyasına destek vermek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 4 Mart Pazartesi günü Sancaktepe’ye geliyor. Kılıçdaroğlu Pazartesi günü saat 11:00’de iş insanları ve STK temsilcileriyle bir araya geldikten sonra, saat 18:00’de de Sarıgazi Demokrasi Caddesi’nde halkla buluşacak.


SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209