Cildinizi Nasıl Daha Genç Gösterebilirsiniz

Yepyeni bir sene karşımızda, 2012 yılında daha pürüzsüz ve genç bir cilde sahip olmak istemez misiniz?

Cildinizi Nasıl Daha Genç Gösterebilirsiniz

Cildimiz yaşımızı ele veren en önemli zaafımız olarak ön plana çıkıyor. Yeni yılla beraber onu daha da güçlü bir hale getirmek elimizde bunun için yapılması gerekenler daha sıkı bir bakım ve daha fazla su tüketimi anlamına geliyor.

Cildinizi Nasıl Daha Genç Gösterebilirsiniz

Bu konuda yapılması gereken en mantıklı adım karma kozmetik ürünleri kullanmaktan uzak durmak olmalıdır. Size uygun bir kozmetik ürününü dermatologunuzdan kolaylıkla öğrenmeniz mümkün olmaktadır.

Cildinize karşı kullandığınızın ürünlerin devamlı olarak kullanılması da oldukça önemli başlıklar arasında yer almaktadır. Bu ürünlerin düzenli bir şekilde kullanımı hem sizin daha güzel bir cilde sahip olmanızı kolaylaştıracaktır. Hem de cildinizin devamlı olarak beslenmesine yardımcı olacaktır.

Likopen içeren besinleri tüketmeye özen gösterin. Bu sayede deri altında yer alan toksin maddeler daha kolay uzaklaştırılacaktır. Cildinizin genç görünmesi kolaylaşacaktır.

Su İhmal Edilmemeli

Cildinizin daha güzel bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız. Ona elastikiyet veren suyu asla ihmal etmeyin. Günde düzenli olarak 1.5 litre civarında su tüketmeye gayret gösterin. Kısa bir süre içerisinde etkisini daha kolay göreceksiniz.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209