Elmadağlı Ev Hanımlarının Spor Tutkusu Her geçen Gün Artıyor.

Yaklaşık iki buçuk yıl önce Elmadağ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak 15 kişi ile başlayıp 350 kişiyi geçen spor kurslarına Elmadağlı ev hanımlarının ilgisi her geçen gün daha da artıyor.

Elmadağlı Ev Hanımlarının Spor Tutkusu Her geçen Gün Artıyor.
 Elmadağlı Ev Hanımlarının Spor Tutkusu Her geçen Gün Artıyor.

Yaklaşık iki buçuk yıl önce Elmadağ Belediyesi tarafından  ücretsiz olarak 15 kişi ile başlayıp 350 kişiyi geçen spor kurslarına Elmadağlı ev hanımlarının ilgisi her geçen gün daha da artıyor.

Hanımlardan Başkan Şahin’e Teşekkür

Sabahın erken saatlerinde Belediye tarafından servis ile belirli noktadan alınan hanımlar, Belediye Ertuğrul Gazi Kapalı Spor Salonun da Spor Antrenörleri tarafından verilen Step-aerobik, plates ve badminton kurslarına katılıyorlar. Elmadağlı hanımlar günlük işlerine başlamadan önce spor yaparak, güne daha zihinde başlamanın keyfini yaşıyorlar. Sabah ve öğlen olmak üzere iki grup halinde devam eden Step, Aerobik, plates ve badminton çalışmalarına katılan hanımlar stresten uzak kaldıklarını belirterek, Belediye Başkanı Gazi Şahin’e bu örnek uygulamadan dolayı teşekkür ettiler.

Spora teşvik için tüm imkanları kullanıyoruz.

Sporun sağlıklı yaşamın anahtarlarından biri olduğunu aktaran Başkan Gazi Şahin; tüm Elmadağ halkına spor yapmaları yönünde çağrıda bulundu. Başkan Şahin spora teşvik etmek maksadıyla tüm imkânları kullandığını söyledi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209