Belediye’den, Gümüşsuyu İlköğretim’e Kütüphane

Her ay yeni bir eğitim projesini hayata geçiren Eyüp Belediyesi, ilçedeki okullara 4 yeni kütüphane yaptırıyor.

Belediye’den, Gümüşsuyu İlköğretim’e Kütüphane
 Belediye’den, Gümüşsuyu İlköğretim’e Kütüphane

 

Her ay yeni bir eğitim projesini hayata geçiren Eyüp Belediyesi, ilçedeki okullara 4 yeni kütüphane yaptırıyor. Bu kütüphaneler, her konuda çeşitli kitaplarla zenginleştirilerek hepsine 100 temel eser konulacak.

 

Eyüp Belediyesi’nin Gümüşsuyu İlköğretim Okulu’na yaptırdığı kütüphane bugün törenle açıldı. Açılış törenine, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Ocak, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür ve öğrenciler katıldı.

 

Kütüphanelerin geçmişten günümüze tarih ve kültürümüzü yansıtan eserlerle donatıldığını ve özellikle gençlerin bu kütüphanelere ilgisini artıracak projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, şunları söyledi:” Gümüşsuyu İlköğretim Okulumuza yaptırdığımız kütüphanemiz hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca, yeni yapılan Çırçır İlköğretim, Halis Kutmangil Lisesi ve Esentepe İlköğretim Okulu’na da kütüphane yaptırıyoruz. Biliyorsunuz ilçemizdeki tüm bilgievlerimize ekolojik akıl oyunları kütüphaneleri kurduk. Bu okullarımızda yeni oluşturacağımız kütüphanelerimize de yine çocuklarımızı eğlenirken öğrenme imkanına kavuşturacak, araç gereçler ve akıl oyunlarıyla zenginleştirdirdik. Her evde bulunması gereken 100 Temel Eser koyduk. Çocuklarımızın iyi eğitim almaları, onlara sağlıklı, mutlu, başarılı bir gelecek için elimizden gelen tüm gayreti sarfediyoruz, etmeye de devam edeceğiz.”

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209