Ağrı’ya ‘Aydın’ günler gelecek

Başlattığı seçim kampanyası ile Ağrı’da kamuoyunun takdirini topladı.

Ağrı’ya ‘Aydın’ günler gelecek
Saadet Partisi Ağrı’da 1 Haziran Yerel Seçimlerinin bir anda en güçlü ve en etkili partisi konumuna yükseldi.

 

Başlattığı seçim kampanyası ile Ağrı’da kamuoyunun takdirini toplayan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Fatih Aydın’ın öncülüğünde Sevgi Yürüyüşü düzenlendi.

Cumhuriyet Caddesinden başlayan sevgi yürüyüşüne Van Eski Milletvekili ve SP GİK Üyesi Fethullah Erbaş da katıldı. Ağrı halkının büyük katılım gösterdiği sevgi yürüyüşünde karanfil ve adayı tanıtan broşür dağıtıldı.

Saadet Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Fatih Aydın’ın genç ve çalışkan olduğunu söyleyen esnaf Saadet’in getirdiği samimi havadan gayet memnun olduklarını ifade ettiler.

Ağrı’nın Milli Görüş Belediyeciliğine her zamandan daha fazla ihtiyaç duyduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Fatih Aydın, “Yürüdüğümüz sokakların, caddelerin, ziyaret ettiğimiz mahalle aralarının Ağrı’ya yakışmayan bir görüntüsü var. Hemşerilerimizi buna muhtaç eden, hizmetten mahrum bırakan zihniyetlerin iş başına gelmemesi ve Ağrı’mızın yaşanabilir bir şehir statüsüne kavuşması için mücadele ediyoruz. Bu yarışta Saadet Partisi de var ve oldukça etkili bir konumda. Kimsenin şüphesi olmasın. Saadet Partisi, ne halkın parasını çalmaya ne de huzurunu bozmaya geliyor. Saadet Partisi, kardeşçe yaşamanın teminatı olmaya ve hizmet etmeye geliyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2014, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209