Bayramını Kurban Edenler Yollara Düştü

Yardımeli’nin iyilik elçileri perşembe günü itibariyle “30 Ülkede ve 40 Bölgede” kurban kesimi için yolla düştüler.

Bayramını Kurban Edenler Yollara Düştü
 Bayramını Kurban Edenler Yollara Düştü

Yardımeli’nin iyilik elçileri perşembe günü itibariyle “30 Ülkede ve 40 Bölgede” kurban kesimi için yolla düştüler.

 

Yardımeli’nin iyilik elçileri “2013 Kurban Organizasyonu” kapsamında “iyilik ve şefkat köprüleri” kuracak, öksüzlere, yetimlere, kimsesizlere, mağdurlara, muhtaçlara ve muhacirlere sevgiyi, umudu ve kardeşliği götürecek.

İyilik elçileri, kesecekleri onbinlerce kurban hissesi ile ümmetin yoksullarını, yetimlerini, muhtaçlarını, kimsesizlerini, mağdurlarını, mazlumlarını sevindirecek; onların bayram sevincine ve mutluluğuna ortak olacaklar. Sizlere onların hayır dualarını, selâmlarını ve teşekkürlerini getirecekler.  

İyilik elçileri başta Kardeş Aile ödemeleri olmak üzere aynî ve nakdî yardımlar yapacak. Kardeş Aile Ziyaretleri de yapılarak onlara çeşitli hediyeler verilecek. Yetimlere, öksüzlere, kimsesizlere, muhtaçlara kıyafet yardımları yapacak, çeşitli hediyeler vererek onları sevindirecek.

Başta Türkiye olmak üzere Arakan, Somali, Filistin-Gazze, Sudan, Suriye, Pakistan, Balkanlar Kafkasya, Afrika ve diğer ülkelerde ve bölgelerde kurban vesilesiyle "Gönül ve Şefkat Köprüleri" kurulacak.

Yardımeli gönüllüleri, Türkiye ve Avrupa’nın farklı bölgelerinden hareket ederek İstanbul’da buluştular. Dernek Merkezinde bir araya gelen gönüllülerle son istişareler yapılarak, dualarla yolcu edildiler. Yardımeli Gönüllüleri yanlarında götürdükleri hediye, dua ve selamları gittikleri yerdeki kardeşlerimize ulaştıracak ve kucaklaşacak.

Şunu bir kez daha ifade etmekte fayda var: Amaç, gidilen yerlere birkaç kilo et ulaştırmak değildir. Asıl gaye var olan kardeşliğimizi güçlendirip, pekiştirmektir. Yardımeli Gönüllüleri, gittikleri her yerde başka projeler geliştirmekte, bölge insanının faydasına olan kalıcı hizmetlerin çalışmalarını yapmaktadırlar. 

Kurban Fiyatları

300 TL (Afganistan, Azerbaycan, Bangladeş, Arakan, Doğu Türkistan, Etiyopya (Habeşistan), Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Malavi, Moğolistan, Moritanya, Pakistan, Somali, Sudan, Güney Sudan, Tanzanya)

550 TL (Türkiye, Gazze, Filistin Mülteci Kampları, Ürdün, Lübnan, Irak, Suriye, Kafkaslar)

400 TL Balkanlar (Bosna, Arnavutluk, Kosova, Bulgaristan, Makedonya,  Romanya)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209