Kayseri'de halka açık fitness salonu açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, iş yoğunluğuna bağlı olarak hareketsiz yaşam süren vatandaşların spor yapması için fitness salonu açtı. Hizmete açılan salondan bütün vatandaşların yararlanabileceği belirtildi.

Kayseri'de halka açık fitness salonu açıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadir Has Kongre Merkezi’nde hizmete açılan Sağlık ve Yaşam Merkezi bay ve bayanlara hizmet verecek şekilde dizayn edildi. Her şeyin düşünüldüğü salonda diyetisyen de görev yapacak. Fitness salonunda masaj ve buhar odaları, sauna, çocuk oyun alanları ve kafeterya bulunuyor.

Açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, sağlık ve yaşam merkezlerinin büyükşehirlerde büyük bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi. Başkan Özhaseki, günlük iş yoğunluğu, iş maratonu ve hareketsiz yaşamın ardından insanların spor yaparak sağlıklı kalmak zorunda olduğunu aktardı.

Özhaseki, bu nedenle değişik bölgelerde hizmete açılan sağlık ve yaşam merkezine bir yenisini daha eklediklerini ifade etti. Özhaseki, bu salondan herkesin yararlanabileceğini ve insanların sağlıklı kalmaları adına önemsediklerini vurguladı.

Daha sonra Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral, Başkan Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, birlikte kurdele keserek salonu hizmete açtı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209