Gül'ün Kocaeli izlenimleri GALERİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma günü Kocaeli ziyaretine ilişkin detayları ve fotograf karelerini sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından paylaştı. İşte o kareler:

Gül'ün Kocaeli izlenimleri GALERİ

Cuma ve Cumartesi günü Kocaeli'ne bir dizi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, temaslarına ilişkin detayları ve fotograf karelerini sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından paylaştı. Kocaeli'nin Türkiye'nin en sanayileşmiş illerindin birisi olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Gül, şehrin ileri gelenleriyle yediği yemekte hayırsever vatandaşlara plaket verdiğini ifade etti.

ÇİÇEKÇİ KADINLARDAN 'GÜL' JESTİ

Kocaeli denince, SEKA'nın unutulamayacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Gül, uzun tartışmalardan sonra SEKA arazisinin güzel bir park haline getirildiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Gül, Golf arabasıyla parkı gezdiği sırada, gül satan kadınların kendisine çiçek verdiği fotoğrafı da sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaştı.

Sultan Abdülaziz tarafından İzmit'e yaptırılan Osmanlı Sarayı Kasr-ı Hümayun'un bütün güzelliğiyle ayakta olduğunu aktaran Gül, Atatürk'ün gazetecileri yaptığı meşhur İzmit Konferansı'nı da burada gerçekleştirdiğini hatırlattı.

'DENİZALTINDA NE ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPILDIĞINI GÖRDÜM'

İzmit programında, Gölcük'teki Donanma Komutanlığı'nı da ziyaret ettiğini aktaran Cumhurbaşkanı Gül, Burak Reis Denizaltısı ve Kemal Reis Fırkateyni gezisine ait fotoğrafları da twitter hesabına koydu. Denizaltını gezince, denizcilerin küçük bir alanda, günlerce denizin dibinde ne kadar zor şartlarda görev yaptıklarını gördüğünü belirten Gül, "Donanmada ayrıca çok modern silahlarla donatılmış Kemal Reis Firkateyni'ni de gezdim ve bilgi aldım." ifadelerini kullandı.

(CİHAN)

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209