Erdoğan 3. köprüde B planını açıkladı

Başbakan Erdoğan, Ulaştırma Bakanı’nın ima ettiği B planını açıkladı.

Erdoğan 3. köprüde B planını açıkladı

aşbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'a yapılacak 3. Boğaz Köprüsü'nü de içeren ihaleye teklif gelmemesi konusunda, "3'üncü köprünün müşterisi vardır. Yolda kalmaz. En kötüsü milli bütçeyle yaparız" dedi.

Erdoğan, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla başbakanlık muhabirleri ile bir araya geldi. Başbakanlık Basın Merkezi'nde, gazetecilerin haber yazdığı masaya oturan Erdoğan, muhabirlerle sohbet etti. Erdoğan, sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade etti. Başbakanlık muhabirlerinin taleplerini dinleyen Erdoğan, genel olarak kaldırılan, gazetecilerin yıpranma hakkıyla ilgili çalışma yapılmasını istedi.
 
FAİZ LOBİSİNE SERT ÇIKIŞLAR
 
Ekonomik gelişmelere ilişkin değerlendirmeler yapan Başbakan Erdoğan, "Dünyada 2012 yılında ekonomiye ilişkin kötü senaryolar var. 2012 yılında da büyüyeceğiz. Çok daha iyi yönde büyümemiz olacak" dedi. Türkiye'de faizlerin yükselmesinden şikayet eden Erdoğan, piyasa faizlerinin yüzde 14'lere kadar yükselmesinin enflasyonu da tetiklediğinin altını çizdi. Erdoğan, "Faiz lobisine gerekli sert çıkışları yapıyoruz, yapacağız" dedi.
 
BDDK'nın, kredi kartlarına tek limit uygulama çalışmasının hatırlatılması üzerine Erdoğan, "Bu konuda gerekli çalışma yapılıyor. Kredi kartının faydaları da var zararları da var. Kayıt dışını kaldırıp kayıt içine alıyor. İmkanı olmadığı halde kredi kartından para çekenler de var. Cebindeki kadar harca kardeşim, bunun düzenlemeleri yapılıyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209