Deniz ve kaplıca turizminin muhteşem projesi

Yalova Armutlu ilçesinde yükselen doğa ve kaplıca turizminin tüm unsurlarını içinde barındıran Armodies Termal Park, Kuran Grup kalitesi, güvencesi, hizmet felsefesi ve kalite konseptiyle sektörde bir ilke imza atıyor.

Deniz ve kaplıca turizminin muhteşem projesi

Nedim Odabaş'ın haberi

Alternatif Turizm kavramını Türkiye’yle tanıştıran ve termal turizm üzerine tecrübesiyle, farklı yatırımlarıyla sektörün lideri konumundaki Kuran Grup, Yalova Armutlu’da muhteşem özelliklerde, bir tatil konseptinin tüm unsurlarını içinde barındıran, sahil ve kaplıca nosyonlarında müthiş bir projeyi hayata geçiriyor: Armodies Termal Park.

Kuran Grup Genel Müdürü Fatih Kuran, projelerinin Kuran Grup’un ve turizm potansiyelinin yüz akı bir proje olduğunu belirterek, “Öncelikle Türkiye, 2023 yılında hedeflediği milli hasıla rakamlarına ulaşabilmesi için turizm sektörüne ağırlık verilmesi şarttır. Turizmde ihtiyaç duyulan ve mecbur kalınan sağlık turizmi ise sektörün bel kemiği niteliğindedir. Avrupa’nın bir çok ülkesi sağlık kasalarından vatandaşlarına sağlık turizmden faydalanmaları için ödenekler ayırmaktadır. Türkiye bu açıdan sağlık turizm cenneti bir ülkedir. Son yıllarda projelerle birlikte sağlık turizminin önemi ülkemizde yerli turistin de dikkatini çekmeye başlamıştır. Şu anda biz kaplıca kaynaklarımızın maalesef yüzde 3’ünü kullanmaktayız. Dolayısıyla mevcut tesislerden yararlanacak aile sayısı çok azdır. Kaplıca kullanıcılarının talebi aileye özel kendi alanlarında kaplıcayı kullanabilecekleri, bay-bayan havuzların olduğu tesisler, yılın 12 ayı doluluk oranına ulaşmaktadır. Sektörde binlerce tesisin olması gerekirken, aileye yönelik tesislerin sayısı bir elin parmaklarını geçmemektedir. Sektördeki boşluğun doldurulması gerekmektedir” dedi.

Kuran Grup olarak 15 yıllık termal tecrübelerini deniz-orman ve kaplıcanın buluştuğu Yalova Armutlu’da Armodies Termal Park projesiyle birleştirdiklerini ifade eden Kuran, “Aileleriniz tatil yaparken sağlıklarını kazanabilecekleri aynı zamanda yatırım olarak değerlendirebilecekleri Armodies Termal Park, konsepti, hizmet anlayışı, lokasyonuyla yıllarca adından söz ettirecek farklı ve marjinal bir tesistir” diye konuştu.

Projenin dört dörtlük ve beş yıldızlı otel konseptinde tasarlandığına dikkat çeken Kuran, “Projenin detaylarında her dairenin içinde masaj koltuğu, LED televizyon, DVD sistemi, servis asansörü (daireye özel), bunun yanı sıra 2+1 dairelerde koşu bandı ve sınırsız aktiveteler bulunmaktadır. Herkesin tatil kavramı değişecek, misafirlerimiz aileleriyle birlikte huzurlu bir ortamda, tatil keyfini yaşayayabilecekler. Projemizin içerisinde bir çok aktivite mevcut olup 7’den 70’e her yaşta insana hitap ederek ailenizin her ferdinin tatilden zevk almasını sağlayacaktır. Projemiz, Gelecekte bir gün "Biz eskiden böyle bir tesiste tatil yaptık." diye torunlarınıza anlatacağınız güzel anıların, unutulmayacak mekanı olacaktır” açıklamasını yaptı.

Kuran, tesislerinde olacak etkinlikleri ve aktiviteleri şöyle sıraladı: “Açık Havuzlar, Aqua Park, Aile Havuzu, Çocuk Havuzu, Masa Tenisi, Bilardo, Bowling, Baby Clup, İnternet Cafe, Çocuk Parkı, Basketbol, Tenis Squash, ATV, Oyun Salonu, Deniz Aktiviteleri: Jet Ski, Banana, Deniz Bisikleti, Sosyal Aktivitelere ve Sağlık Hizmetleri: Catering, Çay Bahçesi, SPA Maskesi, Sauna, Sinema Salonu, AVM, otopark, Piknik alanı, Kamelya, Doğa Yürüyüşü” Armodies Projesindeki tüm dairelerin banyosunda şifalı kaplıca suyunun olduğunu, özel küvetlerde kaplıca keyfini misafirlere yaşatacaklarını ifade eden Kuran, “Kaplıca, ilçe merkezinin 2.5 Km kuzeyinde olup, Armutlu Kaplıcaları Yalova'ya 50 Km . mesafededir. Kaplıca bölgesinde; Otel, Restorant ,Türk Hamamı,Masaj Salonları,Jakuzi ve Kapalı Yüzme Havuzu bulunmaktadır. Kaplıca suları kimyasal sınıflandırma bakımından sülfatlı,bikarbonatlı, klorürlü, kalsiyumlu, sodyumlu ve karbondioksitli bir bileşime sahiptir. İstanbul’a 70 dakika olan tesislerinin, tamamen ailece tatil yapılabilecek bir konseptte tasarlandığını, kusursuz bir hizmet verme anlayışıyla planlandığını kaydeden Fatih Kuran, “Bu muhteşem projeye günde sadece 4 TL’ye sahip olabilirsiniz, tapunuzu alabilirsiniz. Bu ayrıcalıktan yararlanmak için 0212 451 04 44 numaralı telefondan bizlere ulaşın” çağrısı yaptı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209