SULTANGAZİ BELEDİYE PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Sultangazi Belediye çalışanları iftar sofrasında bir araya geldi. Masal Kahramanları Parkı’nda düzenlenen programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye çalışanlarının Sultangazi’deki her çalışmada alın terinin olduğunu belirterek, “Hep birlikte daha güzel projeleri hayata geçirmenin onurunu yaşayacağız” dedi.

SULTANGAZİ BELEDİYE PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Sultangazi Belediyesi personeli iftar sofrasında buluştu. Masal Kahramanları Parkı’nda düzenlenen programa Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye başkan yardımcıları ile belediye çalışanları katıldı.

Tasavvuf müziği eşliğinde yenen iftar yemeğinin ardından konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ramazan ayının manevi iklimini birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlçeye kazandırdıkları her çalışmada belediye personelinin emeği olduğuna vurgu yapan Başkan Altunay, “Sultangazi Kent Ormanları başta olmak üzere Masal Kahramanları Parkı ve diğer tüm çalışmalarda emeğiniz ve alın teriniz var. Sultangazi Belediyesi’nin kurucu ailesiyiz. Her sorun için birlikte çaba  sarf ediyor  ve birlikte bu sorunları çözüyoruz” dedi.

Başkan Altunay, Sultangazi’ye daha güzel hizmetler vermek için var güçleriyle çalışmayı sürdüreceklerini belirterek şunları söyledi;

 “Sultangazi’de estetik yaşam alanlarını çoğaltıyorsak bunlar bu ekip sayesinde oluyor; hepinizin alın teriyle oluyor. Daha güzel bir Sultangazi için birlikte yola düşeceğiz. Sultangazi’nin layık olduğu eserler vermenin onur ve mutluluğunu birlikte yaşayacağız. İstanbul birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Buradaki kültürel ve tarihi mirasları korumak ve gelecek nesillere aktarmak bizim en asli görevimizdir. Bu yönüyle de Sultangazi’ye hizmet etmek bizim için şereftir.” dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209