Sivil Haber
2012-02-29 11:57:06

ÖNCE SAĞLIK VE DOSTLUK

Süleyman AYDIN

29 Şubat 2012, 11:57

 21.02.2012 Salı gününden bu yana Cerrahpaşa Hastanesi’nde dermatoloji bölümünde tedavi görmekteyim. Hastalığım bir deri hastalığı. Doktor tavsiyesi olmadan kullandığım parasetamol içerin ağrı kesici nedeniyle alerjik bir rahatsızlığım oluştu. Genel anlamda iyiyim. 

Geçen bir haftalık sürede spordan uzak kalmak zorunda kaldım. Bu haftada Yedikule Spor Kulübü’nde bir vefat, Mimar Sinan Stadı’ndaki kupa merasimine ve yetiştiğimiz kulüpten Güzelhisar’ın idman ve maçlarına katılamadım. Tüm dostlarıma mazeretimi bildiriyorum. 
Aynı şekilde gönülden bağlı olduğum yol arkadaşlarımı bu sıkışık ve sıkıntılı günlerde yalnız bıraktığım için üzüntülüyüm. Onların bana gösterdiği yakınlık ve yakın ilgi beni çok mutlu etmiştir. Tercihim doğru olduğu bu anlamlı günlerde bir kez daha ortaya çıkmıştır. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

Yetiştiğim çevrenin ve akrabalarımın da gösterdiği yakınlık beni çok mutlu etmiştir.
Kendilerine teşekkür ederim.1994 yılından bu yana aileme bile ayıramadığım vakti ayırdığım spor camiasının bana kattığı dostlukların bugün ışığa çıkması, gösterilen alaka yine emeklerimin karşılıksız olmadığını göstermesi bakımından çok önemlidir.
Beni en çok mutlu eden olaylardan biri de saha görevlileri ve Fatih Belediyesi servis şoförlerinin gösterdiği alakadır. Çok mutlu oldum. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. 
Beni hiç yalnız bırakmayan Eşim ve çocuklarımın da haklarını ayrıca teslim etmem lazım. Allah razı olsun. Güzel yüzleri gibi güzel ömürleri olsun. 
Sporun güzelliği, kattığı güzel hasletler hiç bitmeyecek. Bu uğurda çalışmalarımız ve emeklerimiz eksik olmayacak. Katkı verenlere teşekkürler.

Saygılarımla
SÜLEYMAN AYDIN
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.