Sivil Haber
2013-10-03 23:39:21

AKP ve MHP BİRLİKTELİĞİNE MUTLULUKLAR DİLERİM

Ali Haydar ÇELEBİ

alihaydar12345@hotmail.com 03 Ekim 2013, 23:39

AKP ve MHP BİRLİKTELİĞİNE MUTLULUKLAR DİLERİM

MHP gezi olaylarında takındığı vurdum duymazlığa son vererek artık bir şey yapmalı deyip vatan ve millet için !!!! savaş tezkerisine evet dedi. aylardır varlığı ve yokluğunu merak ederek endişelendiğimiz MHP nihayet göründü. Bir yere gitmemişler meclisin AKP lobi katlarında siyAset yapmaya devam ediyorlar.Helali hoş olsun. Vatan ve millet sevgisini savaş sahnelerinde battal gazi,fatih,.....gibi filmlerinde öğrenenler böyle olmalı. Vatan ve millet sevgisi kanla olmaz. AKP nin yaptığı yasalara önce karşı çıkıp sonra oy vererek politikasını tam tespit edememiş olacak ki hala AKP işine gelecek yasaları onaylamak için hazır kıta beklemektedirler. Bundan sonra MHP'nin tavrını ne olacak yada bu yasaya ne diyecek diye kaygılanmamıza gerek kalmadı. MHP nin bu halini gördükçe korku filmlerinden hatırladığımız geceleri kanatlanıp uçup insan kanıyla açlığını gideren ve gündüzleri tabutta uyuyan drakulanın aklıma geliyor.Onunda yardımcısı vardı.Hiç bir şeye ses çıkarmayan emir eri.

***

Ülkem topraklarında analar ağlamasın diyenler taşeeron örgütlere peşkeş çekenler zalimi sayın yapanlar Esad a savaş açma gayretine bürünmüş Washington çadır temsiciliğine soyunmuşlardır.Pentagon uşaklığı yapan Amerikan tohumları yine gariban anaları ağlatacaklar. O kadar zalime karşılarsa o kadar mazlumun yanındalarsa Bahreyn Urumçi......çoğaltılabilir.buralara neden kör sağır dilsiz kalıyorlar.Afrikada açlıktan ölenlere neden yiyecek göndermiyorlar.Benimkiside saçmalık işte o zaman silah tüccarları nasıl para kazansın..

***

Mısırda savaşa karşı olup günlerce kanal kanal,meydan meydan gezip timsah göz yaşı dökenler,yalandan barış mesajları verenler yeniden gerçek karakterlerini gösterdiler. ABD ve AKP hükümeti ülke ülke iç savaş çıkmasını sağlayarak ülkelerin bütünlüğünü sarstıktan sonra birden barışçıl yardım sever olup çıkarlar yine.

***

Ha bu arada başbakan Reyhanlı katliamının sorumlusu olarak CHP göstermişti.Birilerinin para aktardığı ve EL KAİDE katliamı utanmadan,övünerek üslendi. Bunlar İslamımı temsil ediyor şimdi?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.