Büyükçekmece ve Sarıyer Tente Sistemleri

Tente sistemleri konusunda kaliteli şekilde hizmet alabileceğiniz firma bilgilerinin yer aldığı paylaşım plartformudur.

Büyükçekmece ve Sarıyer Tente Sistemleri

Tenteler, genel olarak ev ve iş yerlerinde kullanılan, güneşi engelleyen eşyalardır. Özellikle bahçe ve balkon gibi yerlerde kullanılan tenteler, kişilerin istediği şekillerde tasarlanabilir. Sektörde isteğe göre özel tente modelleri olarak geçen bu tasarımlar çok şık ve güzeldir. Her model tente üzerine istenilen tasarımlar yapılabilir.

Bilindiği gibi genel olarak 5 çeşit tente modeli vardır. Mafsallı tente modelleri, körüklü tente modelleri, sabit raylı tente modelleri ve çift açılır tente modelleri tente modellerinin en çok bilinenleridir. Bunların da kendi aralarında kategorileri vardır. İsteğe göre özel tente modelleri, müşterinin isteğine göre bu modeller arasından seçilip desen, renk ve sistem olarak değiştirilebilir. Tabi bunların dışında tamamen müşterinin istediği şekillerde olan farklı tente modelleri de vardır. Teknoloji ile birleşen tente sektörü, bu konuda müşterilere büyük olanaklar sağlamaktadır. Özellikle de dijital baskı yöntemi ile tasarlanan tente modelleri, istenilen şekillerde tasarlanabilir. Bilgisayar üzerinden tasarım yapılacağı için, istenilen şekillerde olabilir ve bu şekilde tasarımlar da gerçekleştirilebilir. Sistem olarak baktığımızda, motorlu, sabit ve hareketli olan tenteler karşımıza çıkıyor. Tasarım yapılırken bu özelliklere de karar verilmesi gerekmektedir. Bu sistemlere uyacak tasarımlar yapılarak, daha sonra sorun yaşanmaması için dikkat edilmelidir.

İsteğe göre özel tente modelleri, çeşit konusunda geniş bir yelpazeye sahiptir. Ayrıca dijital baskılar sayesinde bu modeller ve çeşitler de arttırabilir.Teknoloji ile gelişen sektörlerden bir tanesi tente sektörüdür. Birçok tente çeşidi, teknolojik gelişmelerden etkilenerek yeni seçeneklere sahip olmayı başarmışlardır. Otomatik katlamalı tente modeli de bu modeller arasında yer alır. Birçok tente çeşidine uygulanabilen bu model, kullanıcılara büyük fayda sağlar.

Katlamalı tente modellerinin yapıldığı malzemelerin çok dayanıklı olması gerekir. Çünkü katlamalı tentelerde bulunan sensörler yağmur ve rüzgâra dayanıklı olması için çalışır. Yağmurda açılan tenteler, su geçirmez malzemelerden yapılmalıdır. Aynı şekilde büyük ve şiddetli rüzgârlarda hemen yırtılmaması ve yıpranmaması için dayanıklı ve kaliteli malzeme kullanımı çok önemlidir. Üreticilerin bu konuda dikkatli olması gerekir. Otomatik katlamalı tente modeli, özellikle yaz aylarında güneşe karşı çok iyi bir koruma yapar. Yine bu durumda da malzeme kalitesi önemli olmalıdır çünkü güneş bazı eşyaları sarartabilir ya da solmalarına neden olabilir. Desen ve görünüş açısından ise kullanılacak olan mekâna göre değişebilir. Genellikle dijital baskı yöntemleri kullanıldığı için desenlerin tentelere basılması da oldukça kolaydır. Bu şekilde dilediğiniz türde ve desende tasarımı tentelerde görmeniz sağlanır. Kış ayları için de otomatik katlamalı tenteler kullanılabilir. Etrafı yalıtım malzemeleriyle kullanılırsa rahatlıkla kış aylarında da kullanılır. Alüminyum, kristal mika gibi malzemeler oldukça iyi yalıtkanlık yaparlar bu yüzden bu malzemeler kullanılabilir.

Çalışması tamamen otomatik olan katlamalı tente modelleri, her mevsimde ve her yerde rahatlıkla kurulabilir.



Büyükçekmece Tente



Büyükçekmece Tente Sistemleri



SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209