Türkiye Eğitim Gönüllüleri Faaliyetleri

TÜRKİYE Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Zeyrek Öğrenim Birimi, Unilever desteğiyle hazırlanan ‘Eğlen-Öğren-Hijyen’ projesi kapsamında Fatih İmam Hatip Ortaokulu’nda, Haziran ayı boyunca 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerini, bu projeyle tanıştırdı. Yapılan etkinlik sonrası, katılan her çocuğa projeyi içeren kitapçıklar ve rozet hediye edildi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Faaliyetleri
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Zeyrek Öğrenim Birimi olarak 1995'ten bu yana Zeyrek mahallesinde çocukların temel eğitimlerini desteklemek adına çeşitli faaliyetler gösteren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Zeyrek Öğrenim Birimi, Unilever  desteğiyle hazırlanan ‘Eğlen-Öğren-Hijyen’ projesi kapsamında Fatih İmam Hatip Ortaokulu’nda, Haziran ayı boyunca 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerini, bu projeyle tanıştırdı.

Yapılan etkinlik sonrası, katılan her çocuğa projeyi içeren kitapçıklar ve rozet hediye edildi.

 

TEGV Zeyrek Öğrenim Birim Sorumlusu Aylin Yıldırım, çocukları hijyen ve kişisel bakım konusunda bilgilendirmek ve doğru bildikleri yanlışları eğlenceli bir şekilde göstermek olduğunu belirtti.

 

Ayrıca, Aylin Yıldırım “Unilever Türkiye’nin desteğiyle sürdürülen ‘Eğlen-Öğren-Hijyen’ projesi, çocukların erken yaşlardan itibaren hijyen ve sağlık konusunda farkındalık kazanmalarını sağlamak ve bu konuda doğru tutum, davranış geliştirmelerini amaçlamaktadır. Çocukların mikropları ve farklı ortamlardaki hijyen bölgelerini tanımalarını sağlamak, kişisel hijyen koşulları için gerekli önlemleri alabilmeleri için bilgi ve becerinin kazandırılması hedeflenmektedir. Etkinlik sayesinde çocukların okul, ev gibi yaşam alanlarında doğru temizlik alışkanlıklarını geliştirmelerini amaçlıyoruz.” Şeklinde ifade etti.


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209