Ordulular, Eyüp Belediyesi Yöresel Hemşehri Geceleri’nde Buluştu...

Eyüp Belediyesi, ilçedeki dernekler için yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. Dernekler, Belediye’nin “Yöresel Hemşehri Geceleri”nde buluşuyor.

Ordulular, Eyüp Belediyesi Yöresel Hemşehri Geceleri’nde Buluştu...
 Eyüp Belediyesi Nikah Sarayı/Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliğin ilk gününde, Eyüp’te oturan Ordulular, Eyüp Belediyesi ve Ordulular Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Yöresel Hemşehri Geceleri’nde biraraya  geldi.

 

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun evsahipliğinde düzenlenen Etkinlik, Ordu ilini tanıtan bir film gösteriminin ardından, Karadeniz’in geleneksel folklor gösterileri, yerel sanatçılardan konserlerle devam etti.

 

Etkinlikte bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, “Yöresel Hemşehri Gecelerinin Mart ayı sonuna kadar süreceğini, Eyüp ilçesindeki tüm derneklerle bu güzel etkinlikte buluşacaklarını” söyledi.

 

Eyüp Ordulular Dernek Başkanı  Şenol Gündüz de Başkan İsmail Kavuncu’ya derneklere desteğinden dolayı teşekkür etti ve bir plaket verdi.

 

Eyüp Belediyesi’nin Cumartesi günkü Yöresel Hemşehriler Gecesi programına Erzurumlular, Pazar günü de Sivaslılar katılacak.

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2014, 22:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209