OFLULAR M.ALİ YILMAZ'I ZİYARET ETTİ.

Of Hayrat Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı ve Of Hayrat Kültür Yardımlaşma Derneği Yönetimi Dernek onursal Başkanı, Eski Bakanı ve Of'lu hemşerimiz Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.

OFLULAR M.ALİ YILMAZ'I ZİYARET ETTİ.

 İSTANBUL-Of Hayrat Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı ve Of Hayrat Kültür Yardımlaşma Derneği Yönetimi Dernek onursal Başkanı, Eski Bakanımız ve Of'lu hemşerimiz Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.


Of Hayrat Dernek ve Vakıf Başkanları Mustafa Saral ve Celal Yıldırım ile Sami Kılıç ve Emrullah Tellioğlu'nun katıldığı toplantıda Vakıf ve Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler sunuldu. Ayrıca öğrenci bursları, 2012 yılında yapılan faaliyetler hakkında ayrıntılar üzerinde duruldu.Of ve Hayrat'ın mevcut durumu, bölgenin sorunları ve çözümleri ile yaklaşmakta olan 28 Şubat Of Kurtuluş Gecesi programına M. Ali Yılmaz davet edildi.

       Sayın Bakan geçmişten bugüne kadar Büyükşehirlerde açılan Of Hayrat derneklerine yapılan katkılardan, bugüne gelene kadar ve bugün de elinden gelen tüm katkıyı yapacağını söyledi. Of'da ilkokulu okuduğu dönemlerin zorluklarından, eğitime destek verilmesi gerektiğini belirten Yılmaz, üniversite gençlerine verilecek kariyer günlerine katılacağının sözünü verdi. Yaklaşık 3 saat süren görüşmede Vakıf Başkanımız Celal Yıldırım, dernek binasının yapımında yapılan katkının o gün için çok büyük bir olay olduğunu belirtti. Dernek Başkanımız Mustafa Saral dernek faaliyetlerinde çıtanın yükseldiğini ve eğitimin de birinci önceliği olduğunu belirterek, Sayın Bakanı ziyaretten memnuniyetlerini ifade ettiler.

     M. Ali Yılmaz beye derneğin  baskısını yaptığı Of Nüfus Defteri ve Dernek ve Vakfımızın  flamalarıyla birlikte Vakfımızın mütevelli heyeti kimlik kartı kendisine Of Hayrat  vakıf ve dernek başkanları tarafından  takdim edildi. Mart ayı içinde yapılacak kariyer günlerine katılacağını ve katkılarını esirgemeyen Sayın Bakan Mehmet Ali Yılmaz'a teşekkür ederek ziyarete son veren Dernek Yönetimi olağan yönetim kurulu toplantısına katılmak üzere ayrıldılar.
 
Haber foto-sadullah DERVİŞOĞLU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209