OF İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ SAHURDA BULUŞTU

Of İmam Hatip Lise si Mezunları ve Mensupları Derneğinin geleneksel sahur programı bu yıl da İstanbul Fatih’te ki Of – Hayrat Kültür ve yardımlaşma derneğinde gerçekleştirildi.

 OF İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ SAHURDA BULUŞTU


Of İmam Hatip Lise si Mezunları ve Mensupları Derneğinin geleneksel sahur programı bu yıl da İstanbul Fatih’te ki Of – Hayrat Kültür ve yardımlaşma derneğinde gerçekleştirildi.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen sahur programın bu yılda onu konuğu AB Bakanı Egemen Bağış’tı.

İHL Mezun ve Mensupları Derneği Başkanı Ali Ulusoy’un önderliğinde organize edilen sahur programına çok sayıda dernek üyesi ve siyasi davetliler icap ettiler.

Programa; AB Bakanı Egemen Bağış'ın yanı sıra; Saadet Partisi Bakırköy İlçe Başaknı Davut Ocak, Türk Alman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Göktaş, İstanbul Müftü Yardımcısı Vahap Kapıcıoğlu, Zeytinburnu İlçe Vaazı Yakup Bıyıklıoğlu, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkan yardımcısı Nuri Tavukçu, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, Fatih Eski belediye başkanı Eşref Albayrak, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu, Araştırmacı Eğitimci yazar Haşim Albayrak, Gazeteci Abdullah Gözaydın ve çok sayıd imam ve hoca efendiler katıldılar.

Program Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Daha sonra Türk Alman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M.Emin Göktaş Hoca; Müslümanların dünü, bugünü ve bulunduğu durum hakkında bir konuşma yaptı.
Ardından dernek başkanı Ali Ulusoy, kısa bir teşekkür konuşması yaptı ve Sözü İstanbul Müftü Yardımcısı Vahap Kapıcıoğlu’na verdi.  Kapıcıoğlu, vaktin geç olması münasebetiyle kısa bir fıkra ile konuşmasını bitirdi ve ardından sözü egemen bağış aldı. Egemen Bağış, geçen yıl da bu programa kayılmıştım; çok nezih bir toplulukla birlikte olmaktan dolayı haz duymuştum. Bu yılda aynı hazzı ve heyecanı yaşıyorum. Bağış, siz harbi Of’lu ben de belgeli harfi Ofluyum dedi. Bağış daha sonra gündemle ilgili kısa kısa açıklamalarda bulunarak Başbakan’a olan sevgisini ve bağlılığını dile getirdi.

Egemen Bağış’ın konuşmasından sonra hep birlikte sahur yapıldı. Yemekten sonra dua ve toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

Haber: Sivil Haber

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209