MMG Genel Başkanı Murat Özdemir, İSTKA Kalkınma Kurulu'na seçildi

T.C. İstanbul Kalkınma Ajansı, 9.Kalkınma Kurulu Toplantısını Dış Ticaret Kompleksi (Türkiye İhracatçılar Meclisi – TİM) Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.

MMG Genel Başkanı Murat Özdemir, İSTKA Kalkınma Kurulu'na seçildi

 T.C. İstanbul Kalkınma Ajansı, 9.Kalkınma Kurulu Toplantısını Dış Ticaret Kompleksi (Türkiye İhracatçılar Meclisi – TİM) Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi. İSTKA Yönetim Kurulu Başkanı İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun konuşmasından sonra geçilen seçim sonucunda, İSTKA’nın Kalkınma Kurulu Başkanı, Başkan Vekili ve Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulunda görev Yapacak Asil ve Yedek Üyeler seçildi.



Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Murat Özdemir’in de yedek üyeler listesinde seçildiği İSTKA yönetim kurulunda Başkan olarak TKBB Genel Sekreteri Osman Akyüz seçilirken Başkanvekilliğine de Basım Yayın Meslek Birliği Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu seçildi. Kurulda ayrıca Nail Olpak (MÜSİAD Başkanı), Mehmet Büyükekşi (TİM Başkanı), Rızanur Meral (TUSKON Başkanı) asil üyeler olarak belirlenirken, yedek üyeler listesi de Murat Özdemir (MMG Genel Başkanı), Ayhan Ogan (TGTV), Süleyman Faruk Göncüoğlu (İKTAM) olarak oluştu.



MMG Ankara Şubesi Kalkınma Kuruluna katılacak kurum ve kuruluşlar listesine girdi



Ayrıca MMG Ankara Şubesi’de kalkınma kurullarına temsilci gönderecek kurum ve kuruluşların arasına girerek listede yerini aldı. Mimar ve Mühendisler Grubu Ankara Şubesi Başkanı Yılmaz Ada MMG Ankara Şubesi’nin listeye girmesi ile ilgili olarak; “bu durumun tüm üyelerimiz için hayırlı olmasını dilerim” açıklamasında bulundu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209