Dilipak İlim Yayma Cemiyetinin Konuğu Oldu.

Ankara Yenimahalle İlim Yayma Cemiyeti ve Gençliğin Dirilişi Hareketi’nin birlikte düzenlendiği haftalık sohbet programının bu haftaki konuğu Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdulrahman Dilipak idi.

Dilipak İlim Yayma Cemiyetinin Konuğu Oldu.
 Oldukça yoğun bir katılımın olduğu programda Dilipak Dünya ve Türkiye gündemine dair merak edilen birçok soruya cevap verdi.

Tecrübeli Gazeteci özellikle Suriye ve Ortadoğu’da yaşanan olaylar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Dilipak yaşanan olaylarda Türkiye’nin izlediği politikayı da doğru bulduğunu belirtti.

Bir soru üzerine özellikle son 3 ay içerisinde İŞİD’in bölgede çok hızlı bir şekilde büyüdüğünün altını çizen Dilipak, bunun nedenlerini ve sonuçlarını açıkladı.  Abdurrahman Dilipak örgütün bu denli hızlı büyümesinin bölgede kontrolsüz bir güç haline gelmesine neden olduğunu söyledi.  Tecrübeli yazar bu durumun örgütün oluşmasında çıkarları olan güçleri bile zor durumda bırakmaya başladığını hatırlattı.

Çözüm süreci, Türkiye gerçekleri, gündelik yaşama dair birçok konu hakkında gelen sorulara yanıt veren Dilipak ilgi ile dinlendi.

Abdurrahman Dilipak’a program sonunda günün anısına içinde nazar duası yazan bir tablo hediye edildi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209