Bakimder'den 3 bin kişiyle iftar...

Yer, Bakırköy İmam Hatip Lisesi bahçesi. Bahçeye ilk girdiğinizde gözleriniz kamaşıyor. Sanki lüks bir Restaurantın kapısından içeriye adımınızı atıyorsunuz. Saatler 19:00'u gösterdiğinde neredeyse masaların 2/3'ü dolmuş durumda.

Bakimder'den 3 bin kişiyle iftar...
HABERİN GALERİSİ
BAKİMDER İFTAR

BAKİMDER İFTAR

 3 bin kişiyle iftar...

            Yer, Bakırköy İmam Hatip Lisesi bahçesi. Bahçeye ilk girdiğinizde gözleriniz kamaşıyor. Sanki lüks bir Restaurantın kapısından içeriye adımınızı atıyorsunuz. Saatler 19:00'u gösterdiğinde neredeyse masaların 2/3'ü dolmuş durumda. Müthiş bir teveccüh var. Yıl boyu birbirini görmemiş sınıf arkadaşların birbirileriyle hasretle kucaklaşmalarına şahit oluyoruz. Sunuculuğunu 1988 mezunlarından Alaattin Altuntaş'ın yaptığı program başlıyor.  Saatler 20:30'u gösterdiğinde Bakırköy İHL 2000 mezunlarından, Şirinevler Ulu Camii müezzini Ahmet Korkmaz'ın Kur'an Tilaveti ile program başlıyor. Sonrasında akşam ezanı ve iftar. İftardan sonra yemek duası yapılıyor, eller semaya açılarak. Arkasından Namaz arası veriliyor. Bu arada kalabalık bir Protokol katılımı var. Ak Parti 3. Bölge Milletvekilleri; Feyzullah Kıyıklık, Ünal Kacır, Nureddin Nebati.  Basın Yayın Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay.  Önder Genel Başkanı Dr. Hüseyin Korkut. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı. Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk. Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Güven Aydın. Bakırköy Sağlık Müdürü Ali Osman Çolak. İstanbul İl Genel Meclisi üyeleri Battal Isırkan ve Osman Cengiz. Zihmender başkanı Yusuf Yıldırım. Gihder Başkanı Abdülkadir Aydın.

             Verilen namaz arasından sonra Protokol konuşmalarına geçildi. İlk olarak ev sahibi okul müdürü Ercan Yaren sahneye davet edildi. Kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Ardından Bakimder Genel Başkanı Dr. Hasan Gökceoğlu sahneye geldi. ''Siz derneğinize sahip çıktıkça hem verdiğimiz burs sayısı artacak, hemde bu tür organizsyonlar her sene büyüyerek devam edecek dedi. Geçen sene 80 kişiye burs verdik bu sene en az 150 öğrencimize burs sağlamayı hedefliyoruz dedi. Bağcılar İrfan çadırı yanında kurduğumuz kermes çadırını mutlaka ziyaret edip katkı sağlamalarını istedi. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı. Sahneye Feyzullah Kıyıklık davet edildi. Derneğinize sahip çıkın, maddi manevi desteklerinizi esirgemeyin dedi. Bu güzel organizasyon için tertip komitesini tebrik ediyorum diyerek sözlerini tamamladı. Ardından Ünal Kacır sahneye geldi. Katılımdan ve organizasyondan memnuniyetini dile getirdi. Protokol konuşmasını yapmak üzere Önder İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Hüseyin Korkut sahneye davet edildi. Bakimder Genel Başkanı Dr. Hasan Gökceoğlu ve ekibinin büyük organizasyonlara imza attığını, bugün de bunun bir örneğini yaşadıklarını söyledi.

            Ardından Sahneye Mülayim çağırıldı. Yaptığı taklitlerle büyük alkış aldı. Küçük davetlilerle girdiği diyologlar ilgi ile izlendi. Ardından sahne TRT sanatcısı Fatih Koca'ya ve ekibine bırakıldı. Çok elit bir Türk Tasavvuf Musikisi dinletisi gerçekleşti. Mezunlarla bilikte söylenen ezgilerle devam eden program toplu hatıra fotografı çekilerek son buldu.

Haber: Hasan Çabukol

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209