T.S CLUP YERİNE 3 BÜYÜK KULÜP ÜRÜNLERİ SULTANBEYLİDE SATIŞTA.

İstanbul Sultanbeyli de muhteşem kalabalıkla açılan TS CLUP kapandı yerine TARAFTAR STORE açıldı.

T.S CLUP YERİNE 3 BÜYÜK KULÜP ÜRÜNLERİ SULTANBEYLİDE SATIŞTA.
 İSTANBUL-Sultanbeyli’de doğup büyüyen ve ilçenin önemli esnaflarından da olan aslen Maçkalı İş adamı ve fanatik Trabzonspor taraftarı da olan Alattin Aksoy büyük heveslerle açtığı TS CLUP mağazasını değiştirerek TARAFTAR STORE yaptı.

  Sultanbeyli’de açtığı TS Clup mağazasın da Trabzonspor’un markalı ürünlerini satarak hem Trabzonspor’a hem de Trabzonsporlulara güzel hizmetler sunmaya çalışan işletme sahibi Alaattin Aksoy T.S Clup mağazasını değiştirerek TARAFTAR STORE yapmak zorunda bırakıldığını söyleyerek şunları anlattı “ ben ekonomik kazanç için T.S Clup mağazamı açmamıştım. Benim Sultanbeyli’de başka işlerim var. Ama Trabzonspor sevgimden dolayı Sultanbeyli ve çevremdeki herkes Bordo mavi giyinsin diye Trabzonsporlu olsun düşüncesiyle aşık olduğum renklere bu şekilde hizmet etmek istedim. Ama ne yazık ki Trabzonspor yönetiminden bana ve diğer TS Clup mağazalarına destek olunmamıştır. Beni bu şekilde değişikliğe zorunlu kılmışlardır. Kurumsal olmamış insanlarla muhatap olmaktan çok rahatsız oluyordum. Maalesef Trabzonspor T.S Clup mağazalarından sorumlu olan insanlar önce bayii sistemini çok iyi öğrenmeleri lazım. Beni 3 İstanbul takımlarının ürünlerini satmaya zorlayan Trabzonspor yöneticileriutansınlar.”dedi.

  Sultanbeyli de açtığı TARAFTAR STORE ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam eden Alaattin Aksoy  “artık futbolda kardeşlik var “sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

 

HABER FOTO- Sadullah DERVİŞOĞLU- İstanbul

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209