FATİH VATAN LİSESİ GENÇ BAYAN FUTBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

FATİH VATAN LİSESİ GENÇ BAYAN FUTBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

FATİH VATAN LİSESİ GENÇ BAYAN FUTBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA  HAZIRLANIYOR
  FATİH VATAN LİSESİ GENÇ BAYAN FUTBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA  HAZIRLANIYOR

 
   Genç kızlar sahaya iniyor
 
2012 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup maçları 5-9 Aralık 2012 tarihleri arasında 8 farklı merkezde toplam 36 kulübün katılımıyla oynanacak. 

Malatya, Balıkesir, Adana, Eskişehir, Giresun, Kütahya, Konya ve Bursa'da yapılacak olan grup karşılaşmalarının sonucunda gruplarını birinci sırada bitiren kulüpler final müsabakalarında yer almaya hak kazanacak. 

   Fatih Vatan Lisesi spor kulübünün genç bayan futbol takımı hazırlıklarını Fatih Mimarsinan stadında haftada 2 idman yaparak  sürdürüyor. Kulüp Başkanı Suat Özcan yaptığı açıklamada Türkiye şampiyonasından  iyi bir sonuçla dönmeyi hedeflediklerini şampiyonada ÇAMLICA SPOR,SAKARYA SPOR,LÜLEBURGAZ SPOR,ESKİŞEHİR SPOR gibi güçlü rakiplerinin olduğunu dile getirirken, amaçlarının kulüp olarak milli takıma sporcu kazandırmak ve bayan futbolunu ileriye taşımak daha büyük kitlelere ulaştırmak olduğununun altını çizdi.Bunun için yönetim kurulu olarak geceli gündüzlü onların yanında yer alarak  katkı sunduklarını dile getirdi.

    Sporun ilerlemisinde Yerel Yönetimlerin destek vermelerinin önemine değinen SUAT ÖZCAN Fatih Belediyesine ve  MUSTAFA DEMİR'e katkılarından dolayı teşekkür etti.


                                                                                                                                                        HABER:YUNUS MERT ÖZCAN

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209