CANKURTARAN S.K’DA 23 NİSAN

Cankurtaran Spor Kulübü 8 yıldır yaptığı Anzaklar’ın ‘Fanatic’ kulübü ile geleneksel dostluk maçını Kumkapı Suni Çim Sahası’nda yaptı.

CANKURTARAN S.K’DA 23 NİSAN
 Cankurtaran Spor Kulübü 8 yıldır yaptığı Anzaklar’ın ‘Fanatic’ kulübü ile geleneksel dostluk maçını Kumkapı Suni Çim Sahası’nda yaptı. Bu müthiş organizasyonda iki takım oyuncuları tarihi maçlardan birinde hasret giderirken iyi ayrı camianın gayreti, özverisi sanki sahipsiz gibiydi.Fatih spor temsilcilerinden sadece Vatan Lisesi Başkanı Suat Özcan,K.Ayasofya’dan M.Ali İyimaya ve Güzelhisar Süleyman Aydın ile temsil edildi.Amatör Birlik Başkanı Murat Kapusuz babasının rahatsızlığı sebebiyle katılamayacağını bildirdi.Fatih temsil ve destekte sıkıntı yaşıyor.

Cankurtaran SK 6 yıl boyunca Anzakları kendi sahalarında ağırlarken şölen havasındaki bu karşılaşma belediyenin yapmış olduğu Kumkapı Sahası’nın tahsis edilmesinden büyük bir mutluluk yaşanmasına rağmen Cankurtaran semtinde kulüp bayrağının ve tabelasını asacak bir yerlerinin olmamasının üzüntüsünü yaşıyor.

Belediyenin ve Amatör Birliğin Mimar Sinan Stadı’nda vermiş olduğu malzeme odası ve ücretsiz idman yapabilmesine teşekkür ederken, camiaların dağılması ve sporda temsil, mücadele güçlerinin destek görmemesine isyan ediyor.

 

SÜLEYMAN AYDIN

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209