12 milyon €’ya hayır

F.Bahçe yönetimi üst üste transfer teklifleri alan Miroslav Stoch’un sözleşmesini 2 yıl daha uzattı

12 milyon €’ya hayır
F.Bahçe, Slovak yıldızla 2015-16 sezon sonuna kadar nikâh tazeledi. ‘12 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesine de 3 milyon Euro zam yapıldı

F.BAHÇE yönetimi sezonun tamamlanmasının ardından üst üste transfer teklifleri alan Miroslav Stoch’un sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Sözleşmesinde “12 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi bulunan Slovak futbolcu özellikle Rus ekiplerinin gündeminde ilk sırada yer alırken, sarı-lacivertliler dün resmen başlayan transfer döneminin ilk gününde nikah tazelediklerini resmen duyurdu.

KULÜBÜN resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 2015-16 sezonu sonuna kadar uzatıldığı belirtilerek, ”Kulübümüze katkı yapmaya devam edecek olan futbolcumuza, renklerimiz altında başarılar diliyoruz” denildi.

7.2 MİLYON EURO GARANTİ

F.BAHÇE’DEN İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan açıklamada yenileme çerçevesinde Stoch’a ödenecek ücretler şöyle: ”2012-13 sezonu için 1 milyon 750 bin Euro garanti artı 15 bin Euro maç başı, 2013-14 sezonu için 1 milyon 750 bin Ero artı 16 bin Euro maç başı, 2014-15 sezonu için 1.8 milyon Euro garanti artı 16 bin Euro maç başı ve 2015-16 sezonu için 1.9 milyon Euro garanti ve 17 bin Euro maçbaşı.”

BU arada Slovak yıldızın sözleşmesinde yer alan “12 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi de 15 milyon Euro olarak değiştirildi.

‘Ayrılmayı düşünmedim’

F.BAHÇE ile olan sözleşmesini 2 yıl uzatan Stoch, sarı-lacivertli takımdan ayrılmayı hiçbir zaman aklından geçirmediğini söyledi. Slovak futbolcu bazı gazetelerde kendisiyle ilgili transfer haberlerinin yer aldığına dikkat çekerken “Kontratımı uzattığım için çok mutluyum. Kulübümüz bana bu teklifle gelince ben de çok fazla düşünmeden evet dedim. Önümüzdeki sezon, geride bıraktığımız sezondan daha başarılı olacağız.

Bazı teklifler vardı ama ben hiçbir zaman F.Bahçe’den ayrılmayı düşünmedim, aklımdan bile geçirmedim. Burada olmaktan mutluyum. Taraftarların da bizi destekleyeceğinden hiç kuşkum yok. Ben de onları mutlu etmek için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

‘DIrk Kuyt çok iyi bir transfer’

Geride kalan sezonda performansını iyi bulduğunu, kendisi için en önemli olanın ise geliştiğini hissetmek olduğunu belirten Stoch, Kuyt için ise şunları söyledi: 

“Transferi internetten öğrendim. Çok iyi bir transfer. Kuyt’un takım oyuncusu olduğunu, takım için bir şeyler vermeye çalıştığını, takımı güçlendiren bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209