Turan Durmuş Milletvekilliği yolunda ilk adımını attı.

Turan Durmuş Milletvekilliği yolunda ilk adımını attı.

Programla ilgili tüm fotoğrafları Foto Galeriden takip edebilirsiniz 

CHP Fatih eski İlçe Başkanı Turan Durmuş CHP İstanbul İkinci Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

Turan Durmuş, CHP Fatih İlçe Başkanlığında yapmış olduğu aday adaylığı açıklamasına bugüne kadar CHP’de hiçbir adaya nasip olmamış görkemli bir kalabalık eşlik etti. Turan’ın adaylık açıklamasına yerel ve ulusal basının yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu ve siyasetçi iştirak etti.

Turan Durmuş’un aday adaylığını açıkladığı toplantıya; CHP Fatih ilçe Başkanı Bülent Sülek, CHP Fatih eski İlçe başkanı İlhan Dabakoğlu, CHP eski Genel Sekreter yardımcısı Mehmet Sevigen, CHP ikinci bölge ve üçüncü bölge Milletvekili aday adayları, CHP Fatih Belediye Meclis Üyeleri, Soner Özimer, Hikmet Öz, Fazıluğursoylu, Ayşegül Okumuş Görgü, Kazım Akşahin, Coşkun Yeşilyurt, CHP Fatih ilçe yönetim kurulu üyeleri, Mahalle başkanları, kadın kolları, gençlik kolları başkan ve üyeleri  ve çok sayıda partili katıldı.

Turan Durmuşun basın açıklamasına; CHP Fatih İçe başkanı Bülent Sülek ve Teşkilatlardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Metin Hacibayramoğlu eşlik etti.

CHP Fatih İlçe başkanı Bülent Sülek yapmış olduğu açıklamada; ‘’Uzun yılardır özlediğimiz, görmek istediğimiz bir tabloyu yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu coşkuyu bizlere yaşatan Turan Durmuş kardeşimize ve örgüt mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu enerji ile iktidara geleceğimizin ayak seslerini duyabiliyorum’’ dedi. Sülek, adaylığını açıklayan tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Birlik beraberlik içinde tüm adaylarımızla çalışacağımız belirtiyor Turan Durmuş başkanımızın yolu açık olsun adaya adaylığı kendisi için partimiz için hayırlı olsun başarılar diliyor kendisine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Turan Durmuş yapmış olduğu açıklamada ‘ bu anlamlı günde beni yalnız bırakmayan, tüm örgüt arkadaşlarıma, milletvekili aday adayı arkadaşçalarıma, yıllardır kahrımı çeken aileme ve basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ ’dedi.

Durmuş, adaylık sürecini ve CHP’deki çalışmalarını ve aday olmasının altında yatan sebepleri anlattı. Durmuş, aday olsak ta olmasak ta biz sahada olacağız, partim hangi görevi verirse hiç gocunmadan sokak sokak dolaşacağını partisini iktidara taşımak için var gücüyle çalışacağını ’söyledi.

Turan Durmuş, aday adaylığını açıklamasının ardından tüm aday adayları ile topluca fotoğraf çektirerek birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarının sözünü verdiler.

Daha sonra tüm teşkilat mensupları ile tek tek fotoğraf çektirdikten sonra kapıya geçerek tüm katılımcılara tek tek teşekkür ederek uğurladı ve program sona erdi.

Haber & Fotoğraf & Video: Mithat Özdemir

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 07:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209