ŞENMEMİŞ, “BAŞBAKAN BOP EŞ BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETMELİ”

Derince İlçe Başkanvekili İbrahim ŞENMEMİŞ AKP’ye Yüklendi. AKP BÜYÜK İSRAİL PROJESİNE HİZMET EDİYOR

ŞENMEMİŞ, “BAŞBAKAN BOP EŞ BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETMELİ”
 Başkan ŞENMEMİŞ, AKP dış politikası ise tamamen ABD Ortadoğu elçisi gibi hareket etmektedir. ABD Suriye ile vizeleri kaldır diyor vizeleri kaldırıyoruz. Önce  bir dostluk fırtınası estiriliyor sonra bir bakıyorsunuz Komşu Suriye ile Savaşın eşiğine geliyoruz. Hatta dostluk öyle seviyeye geldi ki ortak bakanlar kurulu toplantısı bile yapıldı. Malatya’ya kurulan füze sistemi tamamen tesadüfi olan faaliyetler değildir. Neden Çünkü ABD öyle istedi. Bu gelişmeler tamamen Sayın Başbakanımızın da Eş Başkanı olduğu Büyük İsrail Projesi çerçevesinde İsrail’in korunması ve güvenliğinin artırılması için yapılan faaliyetlerdir diyen başkan ŞENMEMİŞ, hani komşularla sıfır sorun deniyordu maalesef sorun olmayan komşumuz kalmadı.

Başkan ŞENMEMİŞ, Sayın Başbakanımızı, dünyada 7 milyar insanı sömüren, İslam coğrafyasını kana gölüne çeviren, Filistin’i açık cezaevine çeviren, Irakta 1,5 milyon masum insan katleden ve bacılarımıza tecavüz eden, Kuzey Irak’ta PKK kürt devleti kuran, Yemeni ikiye bölen  her gün yüzlerce masum insanı katleden bu Siyonist zihniyet ve uzantısı İsrail devletini koruma ve genişletme amacı olan Büyük Ortadoğu Projesi eş başkanlığından derhal istifa etmeye çağırıyoruz.

D-8 BAKANLIĞI KURULMALI

Başkan ŞENMEMİŞ, AKP hükümeti AB bakanlığını kaldırıp yerine D-8 bakanlığını kurmalıdır.

ŞENMEMİŞ, D-8, zulme karşı çıkan, İslam dünyasına kalkındıracak ve siyonizme dur diyecek olan insanlığın en büyük düşmanı, faiz ve sömürü sistemini ortadan kaldıracak olan dünya çapındaki kuruluşun aktif olarak faaliyete geçmesi geçirilmelidir. Artık bu hükümetin kurtuluş savaşında ülkemizi parçalara bölüp yutmak isteyen bu Siyonist ülkelerle aynı çatı altında duramayacağını anlamalı ve yönünün İslam coğrafyasına çevirmelidir.

DERVİŞ-IMF EKONOMİK POLİTİKALARI HALA DEVAM EDİYOR

Başkan ŞENMEMİŞ bu ekonomi politikası IMF elçisi  Kemal Derviş’in kemer sıkma politikası olduğunu belirten ŞENMEMİŞ, işçiye memura gelince global krizin arkasına sığınıyor ancak rantiyeye gelince her yıl 50 milyar faiz ödüyor.

Başkan ŞENMEMİŞ, AKP yetkililerine sesleniyorum halkı kandırmayın IMF’ye 5 milyar dolar borç varmış istersem kapatırım gibi ucuz politikalar yerine millet adına soruyorum 5 milyar dolar borcun faizi 50 milyar tl mi yapar kimi kandırıyorsunuz? Bu faizler nerelere aktarılıyor?

ŞENMEMİŞ, bu hükümet tek başına iktidar olduğu 10 yıllık bir dönemde maalesef halk arasındaki gelir adaletsizliği katlanarak artmıştır. Kapitalizmin halkı sömürme bölme, parçalama ve yumuşak lokma yapma oyununu sağcı, imam-hatip mezunu, namazını kılan, hanımı mestureli takkeli hacı efendilerle başörtülü Ayşe  bacılarla yerine getirmektedir. Maalesef AKP hükümeti bu oyuna alet olmaktadır.

Başkan ŞENMEMİŞ, bu hükümet ülkede satacak yer kalmadığından bedelli askerliği çıkardı. Şimdi soruyoruz, ey AKP’liler bedelli askerlikten gelen para ile hangi Vilayete hangi fabrikayı kuracaksınız, yada hangi zengine faiz parası ödeyeceksiniz. 


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209