Saadet Partisi'nden AKP'li vekilin iftiralarına cevap

Saadet Partisi GİK Üyesi Mesut Doğan, AKP Tokat Milletvekili Zeyit Aslan’ın özel bir televizyonda 28 Şubat kararlarıyla ilgili söylediği sözleri ağır bir dille eleştirerek, bunları ispatlamaya davet ett

Saadet Partisi'nden AKP'li vekilin iftiralarına cevap
 Doğan’dan Milletvekili Aslan’a ağır eleştiri Saadet Partisi GİK Üyesi Mesut Doğan, AKP Tokat Milletvekili Zeyit Aslan’ın özel bir televizyonda 28 Şubat kararlarıyla ilgili söylediği sözleri ağır bir dille eleştirerek, bunları ispatlamaya davet etti. Saadet Partisi GİK Üyesi Mesut Doğan, partisinin il binasında AKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ın özel bir televizyonda 28 Şubat ile ilgili söylediği sözlerini nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi. Doğan, yoğun bir gündemin arasında böyle bir toplantıyla basının karşısına çıktığı için özür dileyerek basın toplantısına başladı.

Doğan, Ülke olarak gerçekten çok zor karışık ve kritik bir dönemden geçildiğinin altını çizerek, “Biz Milli Görüşçüler olarak sorumluluğumuzun farkındayız.

Bu nedenle insanlarımızla sorunları sıkıntıları paylaşmak çözüm önerilerimizi sunmak için köy köy, kasaba kasaba, ev ev demeden dolaşıp ziyaret ediyoruz.

Bütün bu çalışmalarda gördüğümüz fotoğraf şudur. Bütün insanlarımız işçisiyle memuruyla emeklisiyle sağcısıyla solcusuyla muhafazakârıyla söylediği tek şey var: Allah Erbakan hocadan razı olsun biz o dönemde yaşamış olduğumuz güzelliği hiçbir dönemde yaşamadık.

O dönemi gıpta ile yâd ediyorlar. Bu biz milli görüşçüler için gurur verici bir durum fakat ülkemiz açısında gerçekten üzüntü verici bir durum. Peki neden!? Çünkü o döneme kadar insanlarımız yaşadıkları sıkıntıyı hayatlarının bir parçası olarak görüyorlardı fakat Refah-yol hükümetinin 11 aylık dönemindeki maddi ve manevi zenginlikler, yaşadıkları sıkıntıların hayatlarının bir parçası olmadığını ortaya koydu.

İnsanlarımızın beklenti ve umutları yükselmişti. İnsanlar için Refah-yol hükümeti artık bir efsaneydi bir semboldü ve daha sonraki iktidarlar açısından emsal teşkil eden mükemmel bir kıyastı.

Bundan rahatsız olan ciddi manada dünyadaki Milli Görüş düşmanları ve onların yerli taşeronları insanlarımızın bilinçaltındaki refah yol hükümetiyle alakalı güzellikleri kirletmek için yüzlerce iftira ve yalan ürettiler. Bu yalan ve iftiraların içerisinde en çok dikkat çeken husus şu idi: 1.Refah-yol hükümeti döneminde de İsrail ile anlaşma imzalandı. 2. Refah-yol hükümeti döneminde 28 Şubat kararlarına direnilemedi ve 28 Şubat kararlarına Erbakan Hoca imza attı iftiraları idi. Biz bunların planlı ve programlı bir şekilde ortaya döküldüğü dönemlerde bu iftiralı atanlara şunları söyledik.

Atılan bu iftiraları ispatlamak mecburiyetindesiniz. Kim ki bunları ispatlayamazsa hepsini müfteri ve şerefsiz olarak görürüz. Ama gördük ki Kimse bu iftiraları bu güne ispatlayamadı ve müfteri duruma düşmüş oldular” dedi.

Aslan iftira attı AKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ın iftira attığını söyleyen Doğan, “Duyduk ki Tokat milletvekili Zeyid Aslan özel bir tv kanalındaki söyleşisini hayretle ibretle ve acıyarak izledik. Çünkü Zeyid Aslan da aynı birilerinin söylediği gibi sıkıştığı bir soru karşısında Refah-yol hükümeti 28 Şubat kararlarını imzaladı ve İsrail ile anlaşma yaptı iftirasını atıyordu.

Hâlbuki bilmesi gerekli ki bu iftiraları atanlar hocamın vefatından sonra adeta itiraf kuyruğuna girerek özellikle hocamdan helallik istemişlerdi. Herkesin helallik isteyerek iftiraları geri aldığı bir dönemde aynı şeyi Zeyid Aslan söylüyor. Aslan 10 yıl belediye başkanlığı kazanamayan birisi Ben elbette Zeyid beyin psikolojisini anlıyorum.

Çünkü TC kurulduğundan bugüne kadar rakamsal olarak en güçlü iktidarın milletvekili olarak kendi ilçesinde 10 yıl belediye başkanlığını kazanamayan birisiydi. Yine bu kadar güçlü dönemde kendisine 1. Sıra milletvekilliği verildiği halde Tokat’ta hiçbir hizmete imza atamamış birisiydi.

Hatta Tokat’ın en önemli gelir kaynağı olan sigara ve şeker fabrikalarının kapanmasını durduramamış birisiydi. Daha da ilerisi sigara fabrikası kapatıldığı takdirde Ankara’ya fabrikanın işçileri ile birlikte yürüyeceğini söylediği halde bunu bile yapamamış biriydi.

Bunların dahası var fakat siyasi fikir olarak hiçbir çözüm noktasında aynı düşünceye sahip olmadığımız halde Zeyid Aslan kardeşimizi seven ve saygı duyan birisiyim bu nedenle sözlerin incitecek noktaya gelmesini istemiyorum fakat bu söyleşiden sonra Zeyid beyin yapacağı iki şey var: Aslan söylediklerini ispatlayamazsa şeref taşımayan insanların arasına girecek 1. Eğer bu sözleri o anlık sıkıntıdan söylemiş ise Milli Görüş camiasından özür dilemeli 2. Bu sözleri bilerek söylediyse ya söylediklerini ispatlamalı ya da ispatlamadığı takdirde mutlaka müfteri noktasına gelecek ve şeref taşımayan insanların arasına katılacaktır.

Bunlara rağmen asla ve asla Zeyid Aslan bunları ispatlayamayacaktır. Bunların nedeni de gönderilen elinizdeki eklerde mevcuttur.

Gerçekler bu kadar net ortada iken bu iftiraları atanların iyi niyetli olduğunu düşünmek mümkün değildir. Hayatı boyunca Milli Görüş zihniyetine, duruşuna, düşüncesine düşman olmuş bütün insanların iftiralardan vazgeçtiği özür dilediği dönemde hiçbir zaman Milli Görüşçü olamamış buna rağmen her zaman Milli Görüş’ten menfaatlenmiş Zeyid Aslan’ı bu iftiralarına bu dönemde söyleyeceğimiz tek şey Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun.

Yine Zeyid Aslan’a hatırlatacağım en son söz Azeri atasözüdür: “Geçmişine kurşun sıkanı gelecek topa tutar.” Bu nedenle insanlarımız konutlukları sözlere çok dikkat etmelidirler.

Dikkat etmedikleri takdirde açığa düşüp toplum nazarında asla tasvip edilemeyecek bir noktaya geleceklerdir. Bu açıklamayı mecburiyetinde hissettiğimizden dolayı gündemimizle alakalı olmasa bile endirekt alakalı konuyu paylaşmak zorunda kaldığımızdan dolayı Tokat halkından özür diliyorum.”

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209