Milli İttifak Pazar Günü Meydanlara İniyor

İstanbul’un adayları tanıtılıyor..

Milli İttifak Pazar Günü Meydanlara İniyor
 Dünyanın başkenti İstanbul’un Milli İttifak milletvekili adayları, Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak aday tanıtım şöleninde halkla buluşacak. Pazar günü saat 10.00’da başlayacak programa Milli İttifak’ın liderleri Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici de katılacak. Şölen havasında geçecek program, ulusal ve yerel onlarca gazete ve televizyon tarafından da takip edilecek.

Yarın

Saat 10:00

İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi

 

Yarın

Saat 14:00

İzmit perşembe pazarı

Toplumda büyük bir heyecan uyandıran Milli İttifak’ın büyük merakla beklenen miting programı netleşti. Yarın Kocaeli’de başlayacak miting programına göre son miting geleneği yine bozulmadı. Her seçim döneminde olduğu gibi Milli İttifak’ın son mitingi yine Konya’da…

Milli İttifak adıyla bir araya gelen Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin merakla beklenen miting programı netleşti. Programı göre ilk miting yarın Kocaeli’nde, son miting ise Milli Görüş geleneğine göre yine Konya’da gerçekleştirilecek.

İlk Miting Kocaeli, Son Miting İse Konya’da

Bir araya geldikten sonra toplumda büyük bir heyecana da sebep olan Milli İttifak’ın miting programı özenle hazırlandı. Bölgesel koşullar ve illerin potansiyellerinin göz önünde tutulduğu miting programına göre Milli İttifak yarın Kocaeli’nde sahneye çıkıyor. İzmit Perşembe Pazarı’nda yarın saat 14:00’te başlayacak olan ilk miting ile birlikte liderler de meydanlara inmiş olacak. Hazırlanan miting program listesin göre ise son miting ise her zaman olduğu gibi yine Konya’da. Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ‘Belde-i Muhayyere’ olarak nitelediği Konya’daki son miting daha önceki seçimlerde de görüldüğü üzere Cuma günü gerçekleştirilecek.

Toplamda 21 Miting Düzenlenecek

Yarın meydanlara inecek olan Milli İttifak hazırladığı programa göre ülke genelinde toplamda 21 mitinge imza atacak. Kocaeli’nde başlayacak olan mitingler, illerin potansiyelleri ve bölgesel koşullara göre hazırlandı. Hazırlanan miting programın göre en büyük mitingin İstanbul’da düzenleneceği kaydedildi. Seçimlerden önceki son Pazar günü olan 31 Mayıs günü İstanbul’da düzenlenecek olan görkemli mitingin yanı sıra salon programları da düzenlenecek. Bu yıl Ankara’da 30 Mayıs günü düzenlenecek olan İstanbul’un Fetih Programı’na da liderler iştirak edecek.

Avrupa’da Büyük Buluşma

Türkiye’de düzenlenecek miting programlarının yanı sıra Avrupa’da da birçok etkinliğe imza atılacak. Saadet Partisi Avrupa Temsilciliği’nin organizasyonuyla düzenlenecek programların büyük buluşması ise 14 Mayıs günü Avusturya’nın Başkenti Viyana’da düzenlenecek. İttifak’ın liderlerinin birlikte iştirak edeceği programa Avrupa’nın birçok bölgesinden temsilcinin yanı sıra partili de iştirak edecek.

İşte İttifak’ın Miting Programı Takvimi

Kocaeli:          3 Mayıs pazar             saat 14:00

Sakarya:          9 Mayıs c.tesi              saat 17:00

Osmaniye :      15 Mayıs  Cuma         saat 13:30

Kmaraş:          16 Mayıs cumartesi     saat 13:00

Adana :           16 Mayıs cumartesi     saat 17:30

Hatay:                         17 Mayıs pazar            saat 13:00

Gaziantep :     17 Mayıs pazar            saat 17:30

Tokat:             21 Mayıs perşembe     saat 17:30

Samsun:          22 Mayıs Cuma          saat 17:30

Sivas:              23 Mayıs cumartesi     saat 16:30

Erzurum:         24 Mayıs pazartesi      saat 13:00

Kütahya :        26 Mayıs salı              saat 17:30

Uşak:              27 Mayıs çarşamba     saat 18:00

Antalya:          28 Mayıs perşembe     saat 17:00

Isparta:            29 Mayıs cuma            saat 17:30

Trabzon:          30 Mayıs cumartesi    saat 11:00

İstanbul :         31 Mayıs pazar           saat 14:00

Bursa :            31 Mayıs pazar            saat 18:00

Yozgat :          3 haziran                     saat 17:30

Kayseri:          4 haziran                     saat 17:30

Konya:            5 haziran cuma           saat 17:30

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 02:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209