Küstah AKP'liden İttifaka hakaret!

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yaptığı basın açıklaması ile Düzce milletvekili adaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Küstah AKP'liden İttifaka hakaret!
 AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yaptığı basın açıklaması ile Düzce milletvekili adaylarını kamuoyu ile paylaştı. Keskin, yaptığı açıklamada ahlaksızca ifadelere yer vererek kendisinden olmayanları kahpelikle suçladı.

 

Keskin, AK Parti Düzce Milletvekili adaylarının Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir olarak belirlendiğini söyledi.
 
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, parti il binasında yaptığı basın açıklamasında yeni bir sürece girildiği ve aday adaylarının 11 şubat tarihinden itibaren büyük bir performans göstererek parti kardeşliğini ön plana çıkardıklarını kaydetti. AKP Genel Merkezinin temayül yoklamaları ve çeşitli kriterlerle Düzce’ye en hayırlı olacak adayların belirlendiğini belirten İl Başkanı Hikmet Keskin, “Yeni Türkiye yolunda sıkıntılı günlerden geçiyoruz. AK Partiye karşı Cumhuriyet tarihinde misli görülmemiş bir kahpeler ittifakı ile karşı karşıyayız. Hamurları hainlik kokan mukaddesat hırsızları, önümüzdeki günlerde yaptıkları ittifak ile her türden kirli oyunu sahneye koymaktan geri kalmayacaklardır." şeklinde ahlaksızca skandal ifadelere yer verdi. 

Saadet-Büyük Partisi "Milli İttifak"ı başta havuz medyası olarak bilinen tetikçi medyayı korkuturken, ittifaka engel olmaya çalışan 'şer ittifakı' her türlü çamur iftira ve ifadeleri kullanmaktan geri durmuyor. 

Milli Görüş hakkında Almaya'da terör örgütü olduğuna dair AP'ye soru önergesi veren, raporlar hazırlatan ve Milli Görüş'ün terör örgütü olduğunu açıkca ifade eden Ozan Ceyhun da AKP'den İzmir Milletvekili gösterildi. 
 
 
(tv5haber)

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209