Kamalak AKP Dış alem projesidir

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, geçtiğimiz hafta basına bazı bilgilerin sızdığını belirterek, "Merkez Parti'nin kurucusu Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, bir açıklama yaptı. Bir parti için Dış âlem projesidir' dedi. Kimin projesi İşte Amerika'nın, İngiltere'nin ve İsrail'in projesidir." dedi.

Kamalak AKP Dış alem projesidir
 Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, geçtiğimiz hafta basına bazı bilgilerin sızdığını belirterek, "Merkez Parti'nin kurucusu Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, bir açıklama yaptı. Bir parti için ‘Dış âlem projesidir' dedi. Kimin projesi ‘İşte Amerika'nın, İngiltere'nin ve İsrail'in projesidir." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin Van 5. Olağan Kongresi'ne katıldı. Kamalak, kürsüye çıktığı sırada, salonda 'Mücahit Erbakan, Başbakan Kamalak' sloganları atıldı. Bir saatten fazla konuşan Kamalak, konuşmasının sonlarına doğru sorulan bir soru üzerine, IŞİD ile ilgili görüşlerini dile getirdi. "IŞİD gibi zalim bir örgütü kuran kimlerdir? Onun eline o silahı veren kimlerdir? Perdenin arkasında kimler var?" diyerek soruya cevap vermeye başlayan Kamalak, "Sakın bunlar dün Çanakkale'den dedelerimizi şehit edenlerin torunları olmasın. Bu oyunu bozmamız lazım. Biz Saadet Partisi olarak bu ülkede bir insanın, bir Müslümanın, masum bir canın katledilmesine izin vermeyeceğiz. Çünkü gönlümüz buna müsaade etmez. Bu alanda en büyük bedel ödeyen yegâne partiyiz. Eğer Saadet kadroları mevki, makam için mücadeleci olsalardı, yıllar önce köşelere atılırlardı." ifadelerini kullandı.

"AKP, DIŞ ALEM PROJESİDİR"

Geçtiğimiz hafta basına bazı bilgilerin sızdığını belirten Kamalak, "Merkez Parti'nin kurucusu, Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, bir açıklama yaptı. Bir parti için ‘Dış âlem projesidir' dedi. Kimin projesi ‘İşte Amerika'nın, İngiltere'nin ve İsrail'in projesidir' dedi. Bu proje ilk etapta Erbakan'a teklif edildi. Biz sizi iktidara götüreceğiz. Bunun için gerekli finansmanı sağlayacağız. Önünüze çıkan engelleri bertaraf edeceğiz. 3 tane yol açıyor. 1-Buna karşılıkta İsrail'in güvenliğini artıracaksınız. 2- Ortadoğu projesine destek vereceksiniz. 3- İslam'ın yeniden yorumlanması konusunda bize yardımcı olacaksınız. Bugün Suriye, Libya, Irak, bunlar İsrail'in işine yaradı ve tarihinde ilk defa 47 sene sonra kirli ayaklarıyla Mescidi Aksa'ya girdi. Tabi ki Erbakan Hoca bunların oyununa gelmedi. Talip nerden geliyor. Amerika'dan, İngiltere'den ve İsrail'den geliyor. Biz zulmün her çeşidine karşıyız. Hele hele kardeşin kardeşi öldürmesine kati sürede karşıyız. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla affedemem. Allah hiçbirimizi doğru yoldan, kendi yolundan ayırmasın." diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek liste halinde yapılan seçimde Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, tekrar seçilerek güven tazeledi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 04:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209