Fatih CHP’de adaylık yarışı kızışıyor;

Fatih CHP’de uzun süre ilçe başkanlığı eden CHP’nin ağır toplarından ilçe örgütü ve CHP’ler tarafından da sevilen eski başkanlardan M. İlhan Dabakoğlu’nun bayramdan sonra aday adaylığını açıklaması bekleniyor.

Fatih CHP’de adaylık yarışı kızışıyor;

  

Fatih CHP’de adaylık yarışı kızışıyor;

Fatih CHP’de uzun süre ilçe başkanlığı eden CHP’nin ağır toplarından ilçe örgütü ve CHP’ler tarafından da sevilen eski başkanlardan M. İlhan Dabakoğlu’nun bayramdan sonra aday adaylığını açıklaması bekleniyor. İlçe başkanı Uğur Ataş’ın İlçe başkanlığından istifa ederek aday olmasının ardından uzun süredir aday olacağı beklenen Dabakoğlu’nun da Ramazan Bayramdan hemen sonra adaylığını açıklayacağı tahmin ediliyor.

Cumhuriyet Hak Partisi; Fatih’te Belediye başkanlığını kazanmak için güçlü bir adayla Ak Partiyi Fatih’te yenebilmenin plan ve hesaplarını yapıyor. Bu çerçevede Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolulu vatandaşlarının oylarına güvenen ve Siirt’li hemşehrlerinin oylarına da talip olacağı tahmin edilen M.İlhan Dabakoğlu, aday adaylığı sürecinde bu durumu kendi lehine çevirmenin hesaplarını yaptığı tahmin ediliyor.

Dabakoğlu’nun aday olmasını isteyen partililer; Eğer İlhan Dabakoğlu aday olursa geçmişte ki hizmetleri, teşkilat tarafından sevilen sayılan kişiliği sayesinde Fatih Belediye Başkanlığını kazanacaklarını dile getiriyorlar.

Bugüne kadar tek adayın çıktığı CHP Fatih’te başka isimlerin de adaylık sürecini takip ettikleri ve konjonktüre göre hareket edecekleri tahmin ediliyor.



Haber : Sivil Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209