Erdoğan: TRT en güvenilir kaynaklardan

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TRT'nin önümüzdeki dönemde de temel yayıncılık ilkeleri ve milli değerlerden hiçbir taviz vermeden, başarılı ve öncü bir kurum olmayı sürdüreceğine inandığını belirtti.

Erdoğan: TRT en güvenilir kaynaklardan

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun (TRT) kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Genel Müdür İbrahim Şahin'e bir mesaj gönderdi.

Erdoğan, mesajda şunları kaydetti:

''Kuruluşundan bugüne sürdürdüğü ilkeli ve sorumlu yayıncılık anlayışıyla, ülkemizdeki radyo ve televizyon yayınlarının öncülüğünü üstlenen TRT, halkımızın en güvenilir bilgi ve haber kaynaklarından biri olmuştur.

TRT, hükümetimizin görev süresi içinde yaptığı atılımlarla, açtığı yeni kanallarla, çok dilli yayınlarla birlikte, kalitesini, saygınlığını, içerik zenginliğini ve marka değerini daha da artırarak, güçlü Türkiye'nin güçlü sesi oldu. İnanıyorum ki TRT önümüzdeki dönemde de temel yayıncılık ilkeleri ve milli değerlerimizden hiçbir taviz vermeden, başarılı ve öncü bir kurum olmayı sürdürecektir.

Bu düşüncelerle, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun kuruluş yıl dönümünü kutluyor, çalışanlarına da başarılar diliyorum.''

AA

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209