CHP İzmir Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy: Birlikte yürüyeceğiz

CHP İzmir Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy: Birlikte yürüyeceğiz

CHP İzmir Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy: Birlikte yürüyeceğiz
 CHP Menemen Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Serdar Aksoy adaylığıyla ilgili açıklamada bulundu.


CHP’den Menemen Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Serdar Aksoy teşekkür mesajında, “Aday adaylığı süresince partimize yakışır bir yarış yaşandı. En ufak bir olumsuzluk olmadı. Şimdi hep birlikte el ele vererek Menemen’imize hizmet edeceğiz” ifadesini kullandı.

“SEVGİ EKECEĞİZ”

Seçim kampanyasının temasının sevgi olduğunu vurgulayan Aksoy’un açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Menemen Belediye Başkan Adayı gösterilmenin onurunu yaşıyorum.

Bana bu onurlu görevi veren başta Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Aday adaylığım sürecinde İzmir İl Başkanımıza, CHP İzmir Milletvekillerimize, Menemen İlçe Başkanımıza ve ilçe örgütümüzün kadın ve gençlik kolları ile partililerimize desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, her zaman yanımızda olduğunu hissettiren derneklerimize, sivil toplum örgütü temsilcilerimize, meslek örgütlerimize ve değerli İzmirlilere şahsıma gösterdikleri ilgi ve sonsuz destek için çok teşekkür ediyorum.

Demokrasiler; en iyiyi ve en ideal olanı halka sunmak adına seçimler aracılığı ile tatlı bir yarış imkânı sunmaktadır. Ben bu yarışta, elimdeki tohumları vatan dediğim, doğup, büyüdüğüm, aşkla bağlı olduğum Menemen topraklarına ekeceğim. Ektiğim sevgi filizlenecek ve tüm Menemen’i saracak.”

İLK ZİYARET ŞAHİN’E

Açıklamasında mevcut Belediye Başkanı Tahir Şahin’e de teşekkür eden Aksoy sözlerini şöyle noktaladı:

“Belediye Başkanımız, değerli ağabeyim Tahir Şahin Menemenimize büyük katkılar sundu, önemli hizmetler yaptı. Menemene hizmet, bir bayrak yarışıdır. Sayın Şahin ağabeyimizden aldığım bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağız. Kendisini en kısa zamanda ziyaret edeceğim. Tecrübelerinden ve katkılarından her zaman yararlanacağız. 31 Mart seçimlerinde partimiz Menemen’de çok daha güçlenerek çıkacak. Önemli projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Menemenimizi ulusal ve uluslararası ölçekte konuşulan bir ilçe haline getireceğiz. Yılmadan, yorulmadan, çalışarak ve üreterek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.”

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2019, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209