ÇEPİL; DİYANET İŞLERİ BAŞKANINI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM

SP Kartepe ilçe başkanı Cevdet ÇEPİL, Haftalık olağan toplantısında Hükümete ve Diyanet işleri başkanına yüklendi.

ÇEPİL; DİYANET İŞLERİ BAŞKANINI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM
 Bu hükümetin sanal gündemle ülkeyi meşgul ettiğini belirterek ülkenin yığınla sorunları sorunları dururken çözüm mekanizması olması gerekirken sorun mekanizması haline geldiğini belirten Çepil, Sayın Başbakan Kürtaj konusuna eğildiği kadar çıkarmış olduğu Zina yasasına eğilmiş olsaydı toplum bu hale gelir miydi? Siz zinayı serbest bırakacaksınız ondan sonra Kürtajı yasaklayacaksınız hiç yaptıklarınız birbirleriyle uyuşuyor mu?

Başkan ÇEPİL, bu hükümet ahlaki yozlaşmayı hızlandırarak toplumu manevi olarak uçuruma sürüklemiştir diyerek, bu hükümetin Kürtaja olan tepkisi aslında devlete olan maliyetindedir.  Oysa gerçek sorunun ahlaki yozlaşma olduğunu ve buna acilen önlem almaları gerektiğini söyledi.

Başkan Çepil gündeme dair açıklamalarda Diyanet İşleri Başkanlığına da yüklendi.

Başkan Çepil, Diyanet İşleri Başkanlığını dünya gündemini yakından takip etmeye çağırarak, Diyanet işleri Başkanı Sayın Mehmet GÖRMEZ’in Cuma günü tüm Müslümanların birlikte namaz kıldığı camilerde verilen hutbelerin Çevre bilinci ve Küresel ısınma, sanki birinci vazifeleriymiş gibi suni gündemlerle milyonlarca Müslüman hutbe okumalarına anlam ve mana veremediklerini belirterek Diyanetin asli vazifesi bu mu acaba? Diye sordu.

İlçe başkanı ÇEPİL, İşte biz diyoruz ki küresel ısınma, bu Müslüman kanından meydana gelmektedir. Diyanet işlerini halkı bilinçlendirmeye çalışması gerektiğini belirterek, dünyanın dört biryanında Müslüman kanı akmaktadır. Dünyada Müslümanlar katledilirken Çin’den Amerikaya, Yemen’den Çeçenistan’a kadar Ortadoğu’da, Afganistan’da, Pakistan’da,  Afrika’nın tamamında Arap yarımadasında ve dünyanın her yerinde Müslümanlara uygulanan işkenceler var, kan var, zülüm var, gözyaşı var, Müslüman bacılarımın namusları kirletiliyor, çocuklar katlediliyor, açlıktan öldürülüyorlar, Müslüman coğrafyasında haçlı seferleri ve çizmeleri var ülkemde ahlaki yozlaşma artarak devam ediyor, zina serbest almış başını gidiyor, diyen başkan ÇEPİL, siz hangi küresel ısınmadan bahsediyorsunuz, İslam ümmeti paramparça milleti şuurlandırmak için Küresel ısınmayı mı konu olarak seçtiniz.

Başkan ÇEPİL tüm yetkilileri ve milleti göreve çağırarak artık tüm Siyonist mallarını boykota çağırıyoruz. Tüm yetkilileri Müslümanların sıkıntılarına derman olmaya birlik ve beraberlik olmaya çağırdıklarını belirten ÇEPİL, biz muhalefet yapmıyoruz iktidarı, muhalefeti, Diyanet İşleri Başkanlığını ve tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarını sağduyuya ve asli görevlerine çağırıyoruz. Bu ateş bir gün evimizi çalmadan önlemimizi almamız lazım diyoruz diyen ÇEPİL,  Biz Hz.Peygamberin Hz. Ömer için yapmış olduğu Allah’ım Ömeri saflarımızda görmek istiyoruz duasını bizde tüm AKP liler için yapıyoruz, Allah’ım onları tekrar gerçek kimliklerine milli görüş saflarına kat. Günah işlemelerine Müslümanları katledenlere verdikleri destekleri geri çektir. Diye dua ediyoruz.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209