BÜLENT YAĞMUR; “HAYATIMIZDAKİ TÜM ENGELLERE GÖRE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü sebebiyle AK Parti Keçiören İlçe, engelli ailelerine bir dizi etkinlik düzenledi..

BÜLENT YAĞMUR; “HAYATIMIZDAKİ TÜM ENGELLERE GÖRE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”
 AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatı 21 Mart Dünya Down Sendorumu Farkındalık Günü sebebiyle Keçiören’de 44 engelli aileye yönelik bir dizi etkinlik düzenledi.

Etkinlik çerçevesinde AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı 24 otistik engelli ve 20 diğer engelli olmak üzere 44 engelli çocuğun ailelerini Keçiören’deki Deniz Dünyasını gezdirdi. Aileler daha sonra sinemaya götürülürken, günün yorgunluğu da bir yemek ile sonlandırıldı.

Her insanın bir engelli adayı olduğunu belirten AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, “Hayattaki tüm engeller bizim içindir. Yarının bizim için neler getireceği belli değildir. Down Sendromu da bunlardan birisidir. 21 Mart günü de bu durumun tüm toplum tarafından bilinmesi için 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olarak kabul edilmektedir. Bizde Keçiören ilçe teşkilatı olarak 44 engelli ailemize yönelik bir dizi çalışma yaptık. Bu aileleri içinde bulundukları zor durumdan biraz uzaklaştırmak, dinlendirmek için böyle bir çalışma yaptık. Allah bu ailelerimize yardım etsin, çocuklarımızda şifa bulsun” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209