BİLAL AY’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY, seçim irtibat bürosu açılışlarına ara vermeden devam ediyor.

BİLAL AY’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ
 BİLAL AY’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY, seçim irtibat bürosu açılışlarına ara vermeden devam ediyor. Mevlana Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştiren Genç Başkan Bilal AY, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Gaziosmanpaşa'yı Gaziosmanpaşalılarla beraber yöneteceklerini ifade eden Bilal AY:" 31 Mart Sabahından itibaren Gaziosmanpaşalılar olarak partimizi bir kenara bırakacak, memleketimizi bir kenara bırakacak, kenetlenecek ve Yeni Gaziosmanpaşa'yı hep beraber kuracağız" dedi.

Mevlana Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışının ardından yüzlerce kişiyle Kazım Karabekir Mahallesine geçen Genç Başkan'a halkın ilgisi de yoğundu. Yol boyunca camlardan ve balkonlardan sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara el sallayarak cevap veren Genç Başkan seçimler öncesi adeta şov yaptı.

Kazım Karabekir Mahallesinde kendisini bekleyen yüzlerce kişiyle birlikte seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştiren Bilal AY, Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerinin de tam desteğini aldığını bir kez daha gösterdi.

Konuşmasında Gaziosmanpaşa'nın sorunlarına da değinen Genç Başkan: " 3 yıldır gece gündüz demeden Gaziosmanpaşamız için projeler üreten, içerisinde avukatların, şehir mimarcılarının, mühendislerin, profesörlerin ve esnafların bulunduğu bir ekiple Gaziosmanpaşamız'ın tüm sorunlarının tespitini ve çözüm yollarını hazırladık. 31 Mart Sabahından itibaren bu sorunların çözüme kavuşması için gece gündüz demeden çalışacağız ve sizlerinde desteğiyle Yeni Gaziosmanpaşa'yı inşaa edeceğiz" dedi.

Seçim irtibat bürolarının açılışından sonra esnaf ziyareti, dernek ziyaretleri, ve ev sohbetleri gerçekleştiren Bilal AY, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile yaklaşan seçimlerin en büyük adayı olduğunu bir kez daha gösterdi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209