Bayraktar, Başbakan’a tepki gösterdi iddias

Erdoğan Bayraktar’ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, diğer bakanlarla birlikte kendisini de çağırdığı için tepki gösterdiği iddia edildi.

Bayraktar, Başbakan’a tepki gösterdi iddias
 Yolsuzluk yapmak ve rüşvet almakla suçlanan dört eski bakan arasında yer alan Erdoğan Bayraktar ’ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, diğer bakanlarla birlikte kendisini de çağırdığı için tepki gösterdiği iddia edildi. Taraf'ın kulislerden aktardığı bilgiye göre, Bayraktar'ın, “Benim bu adamların yanında ne işim var. Beni niye çağırdınız” dediği iddia edildi. Olay, TBMM Soruşturma Komisyonu’ndaki Yüce Divan oylamasından önce yaşandığı öne sürüldü.

Taraf'ın haberine göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu, dört bakanı da makamına çağırarak, kendi istekleri ile Yüce Divan’a gitmelerini istediği ileri sürüldü.. Bu esnada, dört bakanın yanında bulunan Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, diğer bakanlarla birlikte aynı anda çağrılmaktan duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği iddia edildi. Bayraktar, “Benim bu adamların yanında ne işim olabilir. Ben yüce divandan korkmuyorum. Gider yargılanır gelirim. Ama olay, tepeyle ilgili” dediği öne sürüldü. Bu açıklamanın ardından ise Bayraktar toplantıyı terk etti. Taraf'ın kulislerden aktardoğına göredışarıda ise, toplantı ile ilgili durumu soran AKP’lilere, “İçeride tir tir titriyorlardı. Bıraktım çıktım” yorumunda bulunmuş. Söz konusu iddialar ise eski bakanlar tarafından yalanlanmadı.

HÜSEYİN ÖZAY  - TARAF

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 02:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209