ATİLA AYDINER, BAYRAMPAŞA’YA BAŞKANLIĞA ADAY

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa’ya bir dönem daha başkanlık etmek için belediye başkanlığına adaylığını açıkladı.

 Cuma namazı sonrası AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu ile AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’na gelen Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa’ya bir dönem daha hizmet etmek istediğini söyleyerek adaylığını açıkladı.

Yıllardır Bayrampaşa’ya hizmet eden Başkan Atila Aydıner, bir dönem daha başkanlığa adaylık için aday adaylığı başvurusunu AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’na yaptı.

Başkan Aydıner’in başvurusunu bizzat Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız aldı.

Halka hizmet etmek gibi mukaddes bir yükün hamalı olduğunu söyleyen Başkan Aydıner, “Devam eden projelerimizi tamamlamak ve yeni projelerle, büyük hizmetlerle dünden daha güzel bir Bayrampaşa inşa etmek için belediye başkan aday adaylığı başvurumuzu Ak Parti İlçe Teşkilatımıza yaptık. Bize duydukları güven ve verdikleri destek için değerli halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Aday adaylığı başvurusu sırasında oldukça duygulanan Başkan Aydıner,” Hizmet aşkımız, yüreğimizi daha da yufkalaştırıyor. Partimiz ve milletimiz onaylarsa inşallah hizmet aşkıyla yolumuza devam edeceğiz. Sonuç ne olursa olsun kalan ömrümü partimin bir neferi olarak milletime hizmet yolunda geçireceğim” şeklinde konuştu.

30 YILLIK HİZMET

Başkan Aydıner’in aday adaylığı başvurusunu teslim alan Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, “30 yıllık hizmet yolculuğumuzda Atila Abi ile birlikteyiz. Milletimize hizmet sunma derdinin potasında eridik yıllarca. Atila Abi’nin başvurusunun ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah birlikte daha yürüyecek çok yolumuz ve yapacağımız çok hizmet var” ifadelerini kullandı.

AYDINER’İ DESTEKLİYORUZ”

Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Kenan Kağanaslan, Başkan Aydıner’in Bayrampaşa’daki tüm derneklere ve vakıflara sağladığı kolaylıkların bilincinde olduklarını belirtti. Kağanaslan, Anadolu Konfederasyonu’nu temsilen Atila Aydıner’in adaylığını desteklediklerini söyledi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209