Ak Saray'ı yapanlar Aksanın ruhunu anlamaz

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, yaptığı açıklamada, Ak Saray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İsrailin son günlerde azgın politikalarına yönelik sert eleştiriler dile getiren Doğan, Ak Sarayı yapanların asla Aksanın ruhunu anlayamayacağını söyledi.

Ak Saray'ı yapanlar Aksanın ruhunu anlamaz
 SAADET Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, “İktidarının ilk yılında israfı ortadan kaldırmak ve bütçeye büyük bir katkıda bulunmak iddiasıyla 300 milyon TL hedeflenerek tüm milletvekili lojmanlarını satışa çıkartanlar, devamında tüm kamu lojmanları ve makam araçlarını satış çalışması yapanlar, bugün bir kişi için 2 milyar TL harcamayı normal görebiliyorlarsa bu Karunlaşma’nın en büyük göstergesidir” dedi.

Doğan, İsrail’in her saldırıda İslam dünyasının reflekslerini ölçtüğünü kaydettiği açıklamasında, “Bu yapılan alçaklıklar karşısında İslam ülkeleri kınamanın, Müslümanlar ise ruhsuz bir eylem yapmanın ötesine geçememektedirler. Çok değil, sadece son bir yıl içinde Ortadoğu da olanlara bile dikkatlice baktığımızda Siyonizm’in hedefine kurnazca, zalimce ve emin adımlarla nasıl ilerlediğini görebiliriz. Bu mesafeler bazen kendi oluşturduğu ortamlarla bazen de doğal oluşan hareketleri kendi lehine çevirerek alındı ve alınıyor. Türkiye tüm bu hadiseleri basiretsiz, şaşkın, bazen de gizli anlaşmalar gereği mecbur izlenimi veren politikalarla adeta seyrediyor! Türkiye bölgede önce adım adım itibarsızlaştırıldı! Sonra istikrarsızlaştırıldı. Şimdi ise kutuplaştırarak karıştırılmaya çalışılıyor” diye konuştu.  “İsrail Devleti’nin etrafında hiçbir güçlü Müslüman ülke bırakılmamıştır. Her Müslüman ülke Planlı bir şekilde kimi darbeyle, kimi iç kavgalarla, kimi terörist örgütlerle kimisi ise sosyal sorunlar ile zayıflatılmış ve meşgul edilmiştir” diyen Doğan, Ortadoğu’da yaşananlara dikkat çekti. Doğan, “Böylesi bir durumda kimse kendi iç kargaşasından kafasını kaldırıp dünya da ve Mescid-i Aksa da neler oluyor diye düşünememektedir. Bu ise en çok Siyonist İsrail’in işine yaramaktadır. Ama her şeye rağmen Siyonist İsrail’e şunu hatırlatmak isteriz. İktidarın gafil durumu sakın sizi şımartmasın ve umutlandırmasın. Bu ülkede tek bir Milli Görüşçü olduğu sürece asla ama asla hedefinize ulaşamayacaksınız” diye uyarılarda bulundu.

Vekil lojmanlarını satanlar...

Doğan, borçları yüzünden intihar eden insanların, ekonomik sıkıntılar yüzünden boşanmaların yaşandığı bir dönemde iktidarın yaptıklarını yaşadıkları dönüşüm için en büyük örnek olduğunu kaydederek, “Oturmak için saray binmek için uçağa yaklaşık 2 milyarı gözden çıkartanlar Aksa’nın ruhunu asla anlayamazlar. Maliye Bakanı Şimşek, yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın 1 milyar 370 milyon, alınan uçağın maliyetinin ise 410 milyon TL olduğunu açıkladı. İktidarının ilk yılında israfı ortadan kaldırmak ve bütçeye büyük bir katkıda bulunmak iddiasıyla 300 milyon TL hedeflenerek tüm Milletvekili lojmanlarını satışa çıkartanlar, devamında tüm kamu lojmanları ve makam araçlarını satış çalışması yapanlar, bugün bir kişi için 2 milyar TL harcamayı normal görebiliyorlarsa bu Karunlaşma’nın en büyük göstergesidir. Bu konu kamuoyunda tartışılırken hükümetin yapmış olduğu açıklama ise tam bir komedi. Madem her şeyin gerçek sahibi millettir öyleyse hatırlatmak isteriz ki idarecilerin asli vazifesi milletin malını, yani emanetini hoyratça israf etmek değil, korumaktır. İşin özeti şudur ki; Ak Saray Karunlaşmanın, Aksa ise Harunların sembolüdür. İkisi aynı anda bir kalpte yaşayamazlar. Ve Ak Saray’ı savunanlar Aksa’yı asla hakkıyla savunamazlar” diyerek eleştirdi.

Müslümanın Başına Evi Yıkılırken, 1000 Odalı Saray İnşa Ediyorlar

Doğan, İsrail’in inancının gereğini yerine getirdiğini de sözlerine ekleyerek, “Bu gün herkes İsrail’i yaptığı alçaklıklar nedeniyle sadece kınıyor. Bu çok anlamsız, karşılığı olmayan ve yalnız Müslümanlar’ın gazını almaya yönelik hamlelerdir. İsrail zaten sapık inancının ve cibilliyetinin gereğini yapıyor. Esas kınanması gerekenler inancının gereğini yapmayan, sorumluluğunu yerine getirmeyen ve yetkisini kullanamayan aciz Müslüman idarecilerdir. Ne acıdır ki Filistin’li kardeşlerimiz bugün Mescidi Aksa’yı koruma uğruna terörist İsrail tarafından şehit edilip evleri başlarına geçirilirken, birileri kendilerine bin odalı saray inşa ediyorlar” diye eleştirdi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2014, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209