AK KADINLARIN “ÖĞRETMENLER GÜNÜ” ZİYARETİ

Ak Parti Sultangazi Kadın Kolları “Öğretmenler Günü “dolayısıyla İsmek yöneticilerine, Eğitmenlerine ve Emekli öğretmenlere ziyaret düzenledi.

AK KADINLARIN “ÖĞRETMENLER GÜNÜ” ZİYARETİ
 Geleneksel hala gelen ve her yıl emekçilerini unutmayan AK Parti Sultangazi Kadın Kolları ziyaretlerini AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, İlçe Başkan yardımcıları, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları olmak üzere 23 mahallesinde gerçekleştirdi.

Öztürkmen öğretmenlere ve İsmek yöneticilere hitaben yaptığı konuşmada; "İnsanoğlunun en kutsal mesleklerinin başında gelen öğretmenlik, doğrudan insanı ve onun oluşturduğu medeniyeti şekillendirdiği için tarih boyunca en fazla rağbet gören bir görev olmuştur. Aydınlık geleceği, yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ışık kaynağı Öğretmenlerimiz bu ülkenin geleceğidir. Ve geleceği yönetecek insanları yetiştirmektedirler. Onları bu gün değil her zaman hatırlamalı ve saygı duymalıyız. Çünkü öğretmenlik gerçekten kutsal bir meslektir. Bu kutsal mesleklerini yapmaya çalışan bütün öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum ”diyerek duygularını ifade etti.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209