CAZ’LA FOTOĞRAFI BULUŞTURAN “AN'I CAZ” SERGİSİ

Fatih Belediyesi ve Fotoğraf Dostları Derneği’nin işbirliğiyle iki yıl önce Kadırga’da kurulan Fatih Belediyesi İstanbul Fotoğraf Müzesi, 4 Temmuz 2013 tarihinden itibaren Sedal Antay ve Sedat Antay’ın “AN’ı Caz” adlı fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak.

CAZ’LA FOTOĞRAFI BULUŞTURAN “AN'I CAZ” SERGİSİ
 Cazı ve fotoğrafı buluşturan serginin açılışı aynı tarihte Fatih Belediyesi İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde yapılacak. Önder Focan’ın gitarıyla, Şenova Ülker’in trompetiyle caz dinletisi eşliğindeki kokteyl ile başlayacak açılış, caz ve fotoğraf tutkunlarını biraraya getirecek.

 

CAZ’IN HER AN’I FOTOĞRAFLARDA

 

“AN’ı Caz”, fotoğraf sanatçıları Sedal Antay ve Sedat Antay'ın, cazın anlarını fotoğraflarken enstrümandan yükselen müziğin kendi ruh dünyalarına kattıklarını da fotoğraflarına yansıtıyor. 

İstanbul’un caz festivalleri ayı olan Temmuz’da sanatseverlere “merhaba” diyecek olan sergi, 30 Eylül 2013tarihine kadar açık kalacak.

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde 4 Temmuz 2013 tarihinde saat 18.30’da gerçekleşecek “AN’ı Caz” adlı fotoğraf sergisinin açılışında siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız.





 

 

PROGRAM

Tarih               : 4 Temmuz 2013-Perşembe

Saat                : 18.00Kokteyl - 18.30: Açılış

Yer                  : Fatih Belediyesi İstanbul Fotoğraf Müzesi

(Şehsuvar Bey Mah. Kadırga Liman Cad. No:60 Kadırga–Fatih)

                        //www.istanbulfotografmuzesi.com/index.html 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209