BAYRAMPAŞA’DA SANAT DOLU GÜNLER

Bayrampaşa Belediyesi’nin yıl boyunca düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri, Kasım ayında da tüm hızıyla sürüyor. Kasım ayı boyunca çocuk ve yetişkin tiyatroları, interaktif şovlar, geziler, konserler, seminerler ve konferanslardan oluşan kültür-sanat etkinlikleri sanatseverleri bekliyor.

BAYRAMPAŞA’DA SANAT DOLU GÜNLER
 

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ HAFTALIK KÜLTÜR-SANAT PROGRAMI (11- 17 Kasım)

Bayrampaşa Belediyesi’nin yıl boyunca düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri, Kasım ayında da tüm hızıyla sürüyor. Kasım ayı boyunca çocuk ve yetişkin tiyatroları, interaktif şovlar, geziler, konserler, seminerler ve konferanslardan oluşan kültür-sanat etkinlikleri sanatseverleri bekliyor.

BAYRAMPAŞA’DA HAKAN PEKER KONSERİ

Bayrampaşa Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Hakan Peker, Bayrampaşa’ya geliyor. Hakan Peker, 16 Kasım Cumartesi akşamı Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi Kültür Salonu’nda saat 20.00’de Bayrampaşalı hayranlarına bir konser verecek.

BAYRAMPAŞALILAR YAŞADIĞI ŞEHRİ KEŞFEDİYOR

Rehber eşliğinde düzenlenen Tarihi Yarımada Gezisi kapsamında; Kasım ayı boyunca Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri “Million Taşı, Mese Caddesi (Eski Roma Yolu), Caferağa Medresesi, Soğukçeşme Sokağı, Topkapı Sarayı 1. Avlu, Aya İrini Dışarıdan Gezilmesi, Samson Hastanesi Kalıntıları, Cellat Çeşmesi, III. Ahmet Çeşmesi, Sultanahmet Camii ve Hipodrom”  gezilebilecek.  Ayrıca her Pazartesi ve Cuma günü de Yuşa Tepesi gezisi gerçekleştirilecek.

Tarihi Yarımada Gezisi için gezi günlerinde saat 11.30’da Bayrampaşa Belediyesi önünden otobüs kaldırılacak.

Gezi kaydını yaptırmayanlar Bayrampaşa Belediyesi’nin giriş katında bulunan Akıllı Kent Hizmet Servisi kanalıyla kayıtlarını yaptırabilecek.

USTALARDAN KONFERANSLAR

14 Kasım Perşembe günü saat 18.00’de Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda (Belediye hizmet binası altı) “Yurtta Adalet, Dünyada Adalet” konulu konferansıyla Prof. Dr. Yasin Aktay Bayrampaşalılar ile bir araya gelecek.

Bayrampaşa Konuşmaları kapsamında,  16 Kasım Cumartesi saat 13.00’te  Zekiye Çapan (Gençlik Psikolojisi Nedir?), 16.00’da Doç. Dr. Mustafa Tekin  (Modernliği Anlamak) Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde (BAYGEM) birer konferans verecekler.

EN İYİ TİYATROLAR BAYRAMPAŞA’DA!

15 Kasım Cuma günü 17.00 ve 20.00 seanslarıyla “Alo Orası Tımarhane mi?” isimli yetişkin tiyatrosu, Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nda tiyatro severlerle buluşacak.

16 Kasım Cumartesi saat 12.00’de "Çocuk Misali" (Sezgin Maden Tiyatrosu), 13.30 ve 15.00 seanslarıyla da “Akıl Adası” (5 Taş Çocuk Tiyatrosu) isimli çocuk oyunu Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nda sahnelenecek.

HAKAN PEKER BAYRAMPAŞA’YA GELİYOR

Bayrampaşa Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Hakan Peker, Bayrampaşa’ya geliyor. Hakan Peker, 16 Kasım Cumartesi akşamı Bayrampaşa Gençlik Merkezi Kültür Salonu’nda saat 20.00’de Bayrampaşalı hayranlarına bir konser verecek.

17 Kasım Pazar günü de saat 13.30 ve 14.30’da Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nda gerçekleştirilecek olan “Kukla Gösterisi ve İnteraktif Şovlar” ile çocuklar, katılımcılık, paylaşımcılık ve arkadaşlık gibi sosyal roller üstlenerek eğlenmenin hazzını ve öğrenmenin mutluluğunu yaşayacaklar.

Ayrıca Kasım ayı boyunca her pazartesi Bayrampaşa Kadın Düşünce Platformu’nun Şehr-i Nisa konuşmaları kapsamında düzenlediği bayanlara yönelik Türk edebiyatı üzerine konuşmalar, 13.00-16.00 saatleri arasında BAYGEM’de; her salı ise erkeklere yönelik Türk tarihini konu alan konferanslar, 19.00-21.00 saatleri arasında Pusula Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleştirilecek.

Halka açık olarak gerçekleştirilen etkinliklerin tamamı ücretsiz olacak.

Ayrıntılı Bilgi İçin: 0(212) 493 11 94

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209