BAĞCILARDA TRABZON GÜNLERİ

İstanbul Bağcılar Belediyesinin Düzenlediği 7 Bölge 7 Renk Kültür sanat festivali coşkuyla başladı

BAĞCILARDA TRABZON GÜNLERİ

 Bağcılar Belediyesi sosyal etkinlikleri alanında başlayan festival oldukca renkli görüntülere şahitlik yapıyor.Başta Trabzon .Niğde . sinop . Kastamonu . Kars. Bayburt . Tekirdağ Mardin Ordu . sivas . Malatya .Giresun illeri olmak üzere bir cok ilin stand actığı festival alanında Karadeniz kültürünü yansıtan ve kemencenin sesi ile festival alanına gelen yüzlerce kişi kemence sesiyle oluşan horon un halkasına katılarak renkli görüntüler oluşturdular.

Bağcılar Trabzonlular Derneği Başkanı oflu Hemşerimiz Abdulkadir Celebi ve yönetim kurulu üyeleri standa gelen davetlileri karşılayarak cay ve of kurabiyesi ikram ederek ağırlarken standın yanında bölgemizin markası olmuş olan OFSÜT gıda ürünlerinin hemşerilerimizin hizmetine sunuyorlar.

Bağcılar Belediye Başkanı lokman CAĞRICI da Trabzonlular derneği standını ziyarete ederek of kurabiyesi yedi ve cay içip sohbet etti ve kendisine of süt ürünlerinden ikramda bulunuldu.

Bağcılar Trabzonlular derneği başkanı Abdulkadir Celebi ise Temsilcimize yaptığı konuşmada ise şunları söyledi' Burada kültürümüzüyaşatma adına mücadele veriyoruz.Dahada önemlisi Gurbette olan hemşerilerimizi bir araya toplayarak hem eğlendiriyoruz hemde haret gideriyorlar bizde hemşeilerimizi bir arada görmekten mutlu oluyoruz.Tek amacımız Gurbette olan hemşerilerimizin birbirlerinden haberdar olmalarıdır. diyerek sözlerine son olarak şunları tamamladı.

23 Eylül Pazar akşamı Tüm Trabzonluları gecemize bekliyoruz süpriz sanatcıların katılım sağlayacağı bu gecemize hemşerilerimizi bekeliyoruz .dedi.



HABER FOTO-SADULLAH DERVİŞOĞLU

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209