MHP' Lİ 'AKŞENER NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Trabzon Of Çaltılı köyünden olan Okumuş ailesi ile Çaykaralı Güler ailesinin bu mutlu günlerinde genç çiftleri yalnız bırakmayanlar arasında MHP Güngören ilçe başkanı Ayhan KURT ve yönetim kurulu üyeleri iş adamları ve sevenleri vardı.

MHP' Lİ 'AKŞENER NİKAH ŞAHİDİ OLDU
 Nurdan Güler ve Mustafa Okumuş  çiftleri bir ömür boyu sürecek uzun yolculuğa çıkarken  mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Okumuş ve güler Ailelerinin çocukları olan Genç çiftlerin  Bahçelievler Şölen düğün tesislerinde gerçekleşen   evliliğe ilk adımlarında  aile eş dost ve çok sevdikleri arkadaşları yalnız bırakmazken gecede nikâh şahitliğine sürpriz bir isim ile MHP İstanbul milletvekili ve aynı zamanda TBMM meclis başkan vekili   Meral Akşener Genç çiflerin nikâh şahidi oldu. 

  Milliyetçi Hareket Partisi Güngören ilçe sekreteri Ömer okumuş un kardeşinin Bahçelievler Şölen düğün tesislerinde gerçekleşen düğün töreninde  katılan TBMM başkan vekili Meral Akşener  Mustafa -Nurdan  okumuş çiftinin  nikâh şahitliğini  yaptı. 

 Akşener Genç çiftlerin nikâh şahitliğini yaparak şunları söyledi, “Bu güzel akşamda bir ömür boyu yol alacağınız birlikteliğinizin başlangıcında sizlere mutluluklar diliyorum. Bizler sizlerin şahidi olarak her zaman bugünkü mutluluğunuzun daim olmasını temenni ediyoruz 'dedi 

   Düğüne katılan davetliler  gece geç saatlere kadar kemençenin sesi ile kurtlarını dökerken genç çiftlerin de horona eşlik ederek   bu mutlu günlerinde doyasıya eğlendiler. 

HABER FOTO:  SADULLAH DERVİŞOĞLU

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209