Fatih Emekli Vaazlarından Hasan Sağlam Hakka Yürüdü

Fatih eski belediye başkanlarından Eşref Albayrak’ın dünürü Fatih emekli vaazlarından Hasan Sağlam Hoca yetmiş altı yaşında Hakka yürüdü.

Fatih Emekli Vaazlarından Hasan Sağlam Hakka Yürüdü
 Fatih Emekli Vaazlarından Hasan Sağlam Hakka Yürüdü


Fatih eski belediye başkanlarından Eşref Albayrak’ın dünürü Fatih emekli vaazlarından Hasan Sağlam Hoca yetmiş altı yaşında Hakk'a yürüdü.

Fatih Kocamustafapaşa Camiinde uzun süre hocalık yapan emekli vaaz Hasan Sağlam Hoca 2 Kasım Pazar günü; ikindi namazını ifa ettikten sonra;  eşine ve çocuklarına biraz dinlenmek için uzanayım diyerek yattı ve bir daha uyanamadı. 

Fatih Camiinde gerçekleştirilen cenaze merasimine Fatih belediye eski başkanı Eşref Albayrak, Rize Güneysulular Dernek başkanı Sabri Çepni, Fatih Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, Eminönü eski belediye başkan yardımcısı Mahir Katırcı, Ak Parti İstanbul İl kurucu üyesi Orhan Hacıhamzaoğlu, Anıtlar Derneği Başkanı Av. İbrahim Eyüboğlu, çok sayıda imam ve müezzinlerin yanı sıra yakın eş, akraba ve dostları katıldılar.

 Hasan Sağlam Hocanın cenazesi Fatih Camiinde ikindi namazı ardından kılınan cenaze namazı ardından Çavuşbaşı’nda ki aile mezarlığına defnedildi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 01:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209