Londra 2012 kapanış seremonisi ilk önce google yaptı

Londra 2012 kapanış seremonisi için google'dan doodle geldi. Londra 2012 olimpiyatlarını gündeminde olan google kapanış için doodle yaptı.

Londra 2012 kapanış seremonisi ilk önce google yaptı

Londra 2012 kapanış seremonisi için google'dan doodle geldi. Londra 2012 olimpiyatlarını gündeminde olan google kapanış için doodle yaptı.Google Londra 2012 olimpiyatları boyunca her gün ana sayfa logosunu değiştirerek olimpiyatlara gösterdiği ilgiyi herkese kanıtlamış oldu.

12 ağustos 2012 itibari ile londra 2012 olimpiyatları bitecek. Google kapanış için doodle saat 00:01 itibari ile anasayfasına koyarak milyonlarca kişiye göstermiş oldu. Bir çok kişi Londra 2012 olimpiyatlarının ne zaman biteceğini bilmiyordu. Google 12 ağustos 2012 ana sayfa logosuna Londra 2012 kapanış seremonisi doodle' koyunca olimpiyatların bugün sona ereceğini anladı.

Londra 2012 kapanış seremonisi ilk önce google yaptı

londra-2012-kapanis-seremonisi.jpg

Londra 2012 Kapanış seremonisi için haberler:

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, 12 Ağustos Pazar akşamı yapılacak Londra 2012 kapanış seremonisi canlı olarak yayınlayacak.

     Yapılan açıklamaya göre, TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, Londra Olimpiyatları'nın kapanış coşkusunu ekranlara taşıyor.

     Londra Olimpiyatları'nın kapanış töreni için açılışta olduğu gibi sürprizlerle dolu bir gösteri hazırlandı. 12 Ağustos Pazar akşamı yapılacak kapanış töreni canlı olarak Tivibu olimpiyat kanallarından yayınlanacak. 27 Temmuz'da başlayan Olimpiyat Oyunları'nı 4 ekran üzerinden 6 özel kanalda yayınlayan Tivibu, kapanış törenini de canlı ve kesintisiz olarak yayınlayacak. Sporseverler, kapanış törenini kaçırsalar bile Tivibu'dan tekrar izleyebilecek.
    
     Kapanış töreni Türkiye saati ile 23.00 itibarıyla Tivibu'dan naklen yayınlanacak
    
     Olimpiyat Oyunları'nın kapanışı için de büyük bir gösteri hazırlandı. 80 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nda, 12 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 23.00'te başlayacak olan kapanış törenini dünya genelinde 1 milyar kişinin izlemesi bekleniyor.
     Birçok sürprizin hazırlandığı törende gösterilerin ayrıntıları gizli tutulurken; Muse, George Michael gibi dünyaca ünlü İngiliz sanatçıların sahne alacağı belirtiliyor. Kapanış töreninde ayrıca Londra Olimpiyatları'na katılan ülkelerin sporcuları da geçiş yapacak.
    
     Kapanış töreninin tekrarı Tivibu'da
    
     Olimpiyat Oyunları'nın kapanış töreni, kaçırdığı için üzülenleri veya bu muhteşem anı yeniden izlemek isteyenleri, Tivibu Tekrar İzle'de bekliyor olacak.
     Londra Olimpiyatları'nı 4 ekrandan ve 6 özel kanaldan yayınlayan Tivibu, kapanış törenini de tüm heyecanıyla sporseverlerle paylaşacak. Tivibu kullanıcıları 4 ekran özelliği sayesinde nerede olurlarsa olsunlar kapanışı izleyebilecekler.
    
     ''Tivibu.com.tr'' üzerinden yapılacak yayınlar herkese açık olacak
    
     Olimpiyat Oyunları'nı ''tivibu.com.tr''den canlı olarak izlemenin ayrıcalığını yaşayacak. Açıklamada, Tivibu, Londra Olimpiyatları'nın kapanış törenini izleyerek unutulmaz bir spor gecesine tanıklık etmek isteyen herkesi, tüm sporseverleri ekran başına davet ettiği de belirtildi.
     Bu arada, Londra Olimpiyatları 27 Temmuz'da, sanat direktörlüğünü 8 dalda Oscar kazanan ''Milyoner'' (Slumdog Millionaire) filminin yönetmeni Danny Boyle'nin yaptığı, günlerce konuşulan açılış töreniyle başlamıştı.
     Kaçıran veya tekrar izlemek isteyen Tivibu aboneleri, Tekrar İzle özelliğiyle töreni tekrar izleme şansını elde etmişlerdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209