Koç’a ödülünü recep Tayyip Erdoğan verdi

Gezi olaylarında Koç ailesini teröre destek olmakla suçlayan Başbakan Erdoğan bugün Koç ailesine 4 ödül verdi

Koç’a ödülünü recep Tayyip Erdoğan verdi
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 21. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Erdoğan konuşmasından önce 2013 İhracat Şampiyonları Ödüllerini verdi. Ödül alanlar arasında Koç Grubu da vardı.

Türkiye’nin İhracat Şampiyonu TÜPRAŞ, 2’nci Ford Otosan, 5’inci Tofaş, 6’ıncı ise Arçelik oldu. TÜPRAŞ, Tofaş ve Arçelik’in ödüllerini Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç; Ford Otosan’ın ödülünü ise Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Y. Koç Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.

TERÖRLE İŞBİRLİĞİ YAPIYORLAR DEMİŞTİ

Gezi Parkı olaylarında eylemcilerin Koç Grubu’na ait Divan Oteli’ne sığınmasına Başbakan Erdoğan bir yıl önce şu sözlerle tepki göstermişti:
“Bunlar güdülen iktidarlara alışmışlardı, istediklerini indiriyorlardı, istediklerini getiriyorlardı. Bunlar aynı oyunun içindeler. Bunlar turnusol kağıdı gibi ortaya çıktı. Taksim meydanına 30 bin kumanyayı kimlerin gönderdiğini, kendi otellerinde kimleri barındırdıklarını biliyoruz. Terörle işbirliği yapanları kendi otellerinde yatırıp kaldıranları biliyoruz. Bunların hesabı sorulacak.”

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2014, 02:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209