Deniz BAYKAL’ a Suikast İhbarı Davasında ŞOK GELİŞME

Şişli Belediye Başkanı Mustafa SARIGÜL' ü Zora Sokacak Delil Mahkemede.!

Deniz BAYKAL’ a Suikast İhbarı Davasında ŞOK GELİŞME



Cumhuriyet Halk Partisi (eski) Genel Başkanı Deniz BAYKAL’ a yapılacak suikast ihbarını yapan Kahraman Şeref KASAP ve ihbarda isimleri geçen davanın diğer tarafları Şişli Belediye Başkanı Mustafa SARIGÜL, Başkan Yardımcıları Osman Şevket ASLAN, Av.Ayhan KIZILÖZ ile Mithat YILMAZ ve liderliğindeki suç örgütüne üye olduğu gerekçesiyle 2004-2010 yılları arasında yargılanan Murat YILMAZ, Habip AKGÜN, Ahmet AKGÜN, Cevdet KARAMAHMUTOĞLU, Recep KATILMIŞ, Bülent ŞENEL, Mahmut HANEDAR, İbrahim BOZDEMİR, Şenol ÇİFTÇİ ile Sinan KASAP ve Selahattin KANLIBIÇAK gibi isimlerin olduğu davanın 6. Duruşmasına 10.04.2012 Salı günü Saat: 10:35’ de Çağlayan’da ki İstanbul Adalet Sarayı 36.Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek. 

Kahraman Şeref KASAP 02.12.2011 tarihli duruşmada mahkemeye çok önemli bir video kaydı sunmuştu; Çözümlenmek üzere bilirkişiye gönderilen videonun yarınki duruşmada okunmasıyla KASAP’ ın ihbarını doğrular yönde bilgiler olduğu için Mustafa SARIGÜL ve Mithat YILMAZ’ ın başının bir hayli ağrıyacağı düşünülüyor. Ayrıca bu video içeriğinin Deniz BAYKAL’ ın Kaset Skandalı soruşturmasına yön verebileceğine dair bilgiler içerdiği, bu nedenle ilgili soruşturmayı yürüten Ankara Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Cemil TUĞTEKİN’ in bu video kaydını inceleyebileceği son gelişmeler arasında.

12 Kişilik özel bir ekip tarafından korunan Kahraman Şeref KASAP’ ın duruşması, adliye önündeki polislerin sağlayacağı yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşecek.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209